Sean Eric Gornstein

Rejseekspert

Jeg har en passioneret og medfødt kærlighed for at rejse i USA! Som født i USA af en dansk mor og en amerikansk far, har jeg været heldig nok til at kunne kalde begge lande for mit hjem gennem hele mit liv. 

Jeg har boet og arbejdet i USA i over 25 år – heriblandt i fantastiske storbyer som Chicago, San Francisco og Los Angeles. Og med familie og venner spredt ud over stater som New York, North Carolina, Florida og Texas har jeg haft mange fantastiske oplevelser i hele USA.

Her har jeg gennemført utallige af de klassiske roadtrips gennem USA's smukke og varierede landskaber, arbejdet på en ægte cattle ranch i det sydlige Arizona og river raftet over 450 km ned ad Colorado-floden, igennem det storslåede Grand Canyon, samt fløjet helikopter over Hawaiis aktive, lavasprudlende vulkaner m.m.

Mine mange rejseerfaringer har ført mig til mere end 40 stater i USA, hvilket har givet mig et indgående lokalkendskab til hvert områdes unikke karakter, kultur, attraktioner og ikke mindst de mange skjulte perler.

Som ekspert i rejseplanlægning i USA brænder jeg for at give mine kunder den ultimative amerikanske oplevelse. Med min omfattende erfaring og indsigt skræddersyer jeg unikke rejseoplevelser, der opfylder mine kunders behov, drømme og ønsker på deres helt egen eventyrlige rejseoplevelse i USA.

  +45 87 12 66 27

Sean_Eric_Gornstein

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!