Susan Langerskov Buchhave

Rejseekspert

At rejse er at leve!

Det meget berømte citat af HC Andersen er vel ofte brugt af mange. Men det er jo også så rigtigt… Den der fornemmelse i maven – hvor man må knibe sig i armen og spørge sig selv om man virkelig er her lige nu?

Øjnene der ikke kan få nok, når man kigger ud af forruden på vej ned af Icefields Parkway i det vestlige Canada – det er så smukt, at det næsten gør ondt!

Magien der er i luften – stemningen, mystikken der er ved Uluru i Australien. Den ligger bare der! Rejser sig i det ellers så flade landskab og ser ud som om den er animeret ind.

Farverne ved Grand Prismatic Spring i Yellowstone National Park – at naturen kan lave sådan en palette af klare farver – det er fantastisk. Bison, Big horn sheep, hjorte osv findes i store mængder. For ikke at tale om rodeoet i Cody – en ærke-amerikansk oplevelse af de helt store!

Indsejlingen i Marlborough Sounds med færgen fra Nordøen i New Zealand. At stå på dækket og nyde udsigten over dette smukke landskab. Vandre i Abel Tasman National Park med azurblå vand på den ene side og regnskoven på den anden.

Det er disse oplevelser og mange flere, jeg så gerne vil give videre til dig! Så du oplever, at stå på din rejse og kniber dig i armen og har svært ved at fatte, at du virkelig er her lige nu….

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe jer med en fantastisk rejse.

  +45 87 12 66 39

Susan_Langerskov_Buchhave

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!