Vietnam – Ha Long, højland og Mekong

4,7 UD AF 5

Vietnam er en eksplosion af farver, dufte og uspolerede oplevelser

På denne rejse venter der dig store oplevelser på Vietnams vandveje i både nord og syd.

Du besøger den smukke, UNESCO-fredede Ha Long-bugt på mini-krydstogt med  overnatning, bevæger dig på flydende markeder i Mekong-deltaet og slapper af ved den skønne kyststrækning i Nha Trang.

Rundrejsen byder også på storbypuls i Hanoi og Ho Chi Minh City, og undervejs bliver der rig mulighed for at stifte bekendtskab med lokalbefolkningen på bl.a. cykelture, landsbybesøg og på besøg hos lokale forretningsdrivende. Undervejs besøger vi også kaffe- og teplantager i det naturskønne højland i området omkring Da Lat i den sydlige del af Vietnam.

Vidste du i øvrigt, at Vietnam er en af verdens største producenter af kaffe? Selvom Vietnam måske ikke er det første land, du tænker på, når du drikker din morgenkaffe, er der alligevel en vis sandsynlighed for, at bønnerne i koppen er modnet på vietnamesiske marker i højlandet omkring Da Lat – faktisk overgås landet kun af Brasilien, når det kommer til mængden af eksporterede kaffebønner.

Selv drikker vietnameserne gerne kaffen med kondenseret mælk, som giver en sød og cremet konsistens. Drikken kan nydes både kold og varm, og smager glimrende – særligt i autentiske omgivelser på en af de hyggelige kaffebarer, som er drysset ud over hele landet.

Fra kr. 18.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

14 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller

 • Vi sejler i Ha Long-bugten – et af Vietnams smukkeste naturscenerier
 • Vi besøger højlandet i syd – Dalat-området og ser kaffe- og teplantager
 • Vi besøger et flydende marked i Mekong-deltaet
 • Storbyoplevelserne venter i hovedstaden Hanoi og Ho Chi Minh City
 • Vi slapper af med badeferie ved Nha Trang Beach – Vietnams smukkeste kyst
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
steffen-b-qDZ-Xd8dX6w-unsplash_1
tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x_1
Vietnam_-_Ha_Long_h_jland_Mekong.Sk_rmbillede_2023-09-25_143809

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

Fuld af forventning begynder rejsen mod Vietnam på den første dag.

 

hanoi
Dag 2Ankomst til Hanoi, sightseeing i den gamle bydel og rundtur med cyclo

Vi ankommer til Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvorefter vi bliver indkvarteret på vores hotel i hjertet af byens gamle kvarter, som den franske kolonimagt kaldte “de indfødtes kvarter”.

Helt fra gammel tid har bydelen været omtalt som byen med de 36 gader, selv om antallet i dag er mange gange større. Gaderne har sjovt nok navn efter de erhverv, der samlede sig i dem. Bydelen er et sansebombardement af dufte, lyde og farver, og vi udforsker det stemningsfulde område på en tur i cyclo, en slags ladcykel, rundt i de gamle håndværkergader. Vi nyder turen, hvor vi ikke selv skal trampe i pedalerne. Vejen går også forbi Hoan Kiem-søen, der er Hanois sceniske og centrale åndehul.

Velkomstmiddagen nyder vi på restauranten KOTO (Know One – Teach One), hvis koncept går ud på at give gadebørn og unge en chance for at få en uddannelse/et arbejde i restaurationsbranchen.

 

Her bor du

Grand Cititel Hanoi Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Velkomstmiddag

 

Cyclo_Hanoi
iStock-1053497302_333-270
Dag 3Byrundtur forbi Ho Chi Minhs Mausoleum og Én-søjle-pagoden

I dag udforsker vi byen yderligere og får fortællingen om landsfaderen Ho Chi Minh, ser Ba Dinh-pladsen med Ho Chi Minh Mausoleum. Vi ser præsidentpaladset, som Ho Chi Minh i sin tid ikke var interesseret i at bo i, så han slog sig ned i paladsets smukke have i et beskedent, traditionelt pælehus. Vi ser også helligdommen Én-søjle-pagoden, der har form som en lotusblomst, der stiger op af Sorgens Hav, og som har stor symbolsk betydning for vietnameserne, da den er bygget til ære for den barmhjertige gudinde.

Dagen afsluttes med et besøg på Museum of Ethnology, hvor vi lærer om Vietnams 54 etniske minoriteter og deres hverdag og traditioner, inden vi ankommer til Litteraturtemplet – en af landets smukkeste bygninger, som anses for at være Vietnams første universitet.

Til sidst besøger vi det historiske fængsel ”Hanoi Hilton”, hvor bl.a. senator John McCain sad som krigsfange under Vietnamkrigen.

Om aftenen spiser vi på en lokal restaurant.

 

Her bor du

Grand Cititel Hanoi Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

iStock-478073811_450-555
Dag 4Goodmorning Hanoi og minikrydstogt i den UNESCO-fredede Ha Long-bugt – de største seværdigheder og oplevelser

I Hanoi starter dagen tidligt sammen med byen og dens borgere, der stille og roligt vågner. På Ba Dinh-pladsen er der vagtskifte, unge og gamle vækker kroppen med tai chi i parkerne, og vi selv spiser en klassisk kop dampende varm ”pho”, nudelsuppe.

Efter den lokale morgenmad er det tid til at forlade Hanoi. De næste to dage er det tid til at opleve den UNESCO-fredede Ha Long-bugt. Bugten, som rent faktisk er et ø-hav bestående af flere bugte, er ubestridt et af Vietnams mest fascinerende og smukke naturscenerier. Rejseguiden Lonely Planet omtaler bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den på listen over verdens syv nye naturvidundere. Området er blændende smukt med tæt på 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer. I et helt specielt døgn skal vi bo om bord på et lille, 5-stjernet luksuriøst skib, som er indrettet med alle moderne faciliteter.

Det 5-stjernede krydstogt er naturligvis valgt på grund af skibets kvalitet og programmets flotte indhold, men også fordi køreturen til havnen kun er på to timer. Vi kører fra Hanoi midt på formiddagen og køreturen bringer os gennem klassisk smukt Nordvietnamesisk landskab med landbrugsområder, natur, rismarker og større og mindre byer, hvor vi fra bussen kan opleve det lokale liv.

Inden det luksuriøse minikrydstogt tager sin begyndelse, bliver vi budt velkommen på traditionel vis med en kop te i rederiets lounge, og når vi er gået om bord introduceres vi til livet på skibet, imens vi nyder en velkomstdrink. Vi indkvarteres i smukke og rummelige værelser med egen privat balkon.

Kaptajnen sætter kursen mod områdets største seværdigheder. Han sejler ad en rute, til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i Ha Long-bugten.

Efter en dejlig frokost om bord sejler vi til Lan Ha-bugten, der er kendt for sine uberørte og paradisiske strande, der er at finde på de cirka 400 små øer, som udgør området. Her får du mulighed for at sejle i kajak eller nyde det krystalklare badevand på en svømmetur.

Tilbage på skibet har du mulighed for at nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, hvor der serveres en udsøgt menu, er der happy hour på skibets soldæk.

Er du til flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt nyde en drink på øverste dæk under nattehimlen.

 

Her bor du

Orchid Trendy Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-543333468_450-555
iStock-537645669_333-270
Dag 5Sejltur med sampan og fly til Nha Trang

Vi nyder solopgangen i det enestående landskab, og kan deltage i tai chi på dækket og spise let morgenmad. Vi sejler ind til en af de utallige øer, hvor vi bl.a. skal udforske en af de mange grotter, som havet over tid har udskåret i den bløde kalksten, men vi oplever også bugten fra noget nær vandoverfladen, når vi sætter os til rette i en lokal bambusbåd kaldet ”sampan” og bliver roet rundt i stilheden omgivet af det mageløse landskab. Tilbage på skibet spiser vi en dejlig brunch og påbegynder så småt sejladsen tilbage til fastlandet, der sætter et hyggeligt punktum for minikrydstogtet.

Tilbage på land kører vi i bus til Hanoi, hvorfra vi flyver sydpå mod kystbyen Nha Trang. Nha Trang er en af Vietnams smukkest beliggende kystbyer – et populært feriemål for vietnamesere såvel som tilrejsende. Omkranset af dramatiske bjerge ligger en flere kilometer lang tropisk strand med gyldent sand ud for et smukt hav med udsigt til utallige øer. 

De næste par dage bor vi på et dejligt hotel tæt ved stranden.

 

Her bor du

The Empyrean Nha Trang

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Brunch

 

iStock-473926566_450-555
iStock-1332045653_333-270
Dag 6Afslapning ved stranden i Nha Trang

Denne dag er afsat til afslapning og oplevelser på egen hånd. Hvis du bare ønsker at slappe af og nyde solen, er det bare med at tage strandtasken og håndklædet med under armen og tilbringe hele dagen nede ved havet. Dagen kan også udforskes med smagsløgene på nogle af de mange caféer og restauranter, der både serverer traditionelle og moderne retter. Du kan også dykke længere ned i områdets historie ved Long Son-pagoden med den store hvide Buddha-statue i “baghaven” eller besøge nogle af de mindre museer i byen. Hvis du ønsker at være aktiv, er det også muligt at dyrke diverse sportsaktiviteter ved hotellet eller på stranden.

 

Her bor du

The Empyrean Nha Trang

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

iStock-1045795932_450-555
iStock-918746084_333-270
Dag 7Udforskning af Nha Trang og bjergpasset Ngoan Muc

Formiddagens timer bruges på at udforske Nha Trangs største seværdigheder. Vi besøger det imponerende Champ-tempelkompleks, Po Nagar, med de fire tårne, der stammer helt tilbage fra 700-1200-tallet. Po Nagar ligger på højdedraget Cu Lao med en fantastisk udsigt over Nha Trang, floden Cai og de omkringliggende landsbyer. Ved en af de små fiskerlandsbyer fornemmer vi stemningen fra det oprindelige Nha Trang, og den franske kolonitid bliver nærværende igen, når vi besøger domkirken Christ the King, der er imponerende elegant bygget i forhold til byggematerielet, der udgøres af cementblokke.

Om eftermiddagen fortsætter rundrejsen via bjergpasset Ngoan Muc ad en naturskøn rute med snoede bjergveje til Da Lat.

 

Her bor du

Sammy Dalat Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1138819402_450-555
iStock-546781356_333-270
Dag 8Svævebane op til Truc Lam-pagoden og rundtur i Da Lat-området

Da Lat er ubestridt en af de smukkest beliggende byer i det vietnamesiske højland. Byen ligger i 1.500 meters højde på et frodigt plateau omgivet af bjerge med vandfald, pinjetræsskove, søer og floder. På grund af det milde klima, som minder meget om det vi kender i Sydeuropa, udviklede det franske kolonistyre byen til et populært sommersted. Klimaet er også årsagen til områdets store produktion af grøntsager, jordbær, blomster, kaffe og te, som sælges til resten af landet.

Oplevelserne i højlandet starter med en tur i svævebane op til Truc Lam, hvor der ligger en pagode og et kloster. Turen giver en forrygende udsigt i fugleperspektiv over nåletræslandskabet, Da Lat og den nærliggende sø Tuyen Lam. Dernæst får vi chancen for at blive lidt klogere på landbrugslivet, når vi besøger nogle af de lokale producenter. Her ser vi en kaffefarm/plantage, der er kendt for sin weasel-coffee, en af de mest berømte og dyreste salgs kaffe i verden. Vi kører forbi kaffe-, te-, blomster- og artiskokplantager. Vi gør stop ved en lille silkefabrik, hvor vi hører om produktionen som stadig foregår på gamle franske spindemaskiner.

På byens fine gule banegård, kan man nyde mødet mellem klassisk art deco og traditionel bjerglandsby-arkitektur. Banegårdens tag er eksempelvis højt og skråt, som mange af de små landsbyers fælleshuse også er det. Derudover besøger vi sommerresidensen for den sidste af Vietnams 13 konger, Bao Dai, der regerede fra 1926-45.

 

Her bor du

Sammy Dalat Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-890016178_450-555
iStock-890018664_333-270
Dag 9Besøg hos den etniske minoritet Ko Ho-folket og videre til Ho Chi Minh City

Det er tid til at sige farvel til Da Lat og højlandet, når kursen sættes mod storbyen Ho Chi Minh City. Undervejs oplever vi afvekslende landskaber og besøger en landsby tilhørende Ko Ho-folket og får et indblik i deres hverdag.

Rejsen fortsætter til det flade Sydvietnam og Ho Chi Minh City, der inden 1976 var bedre kendt under navnet Saigon. Saigon var hovedstad i den franske koloni Cochinkina fra 1862-1954 og i Sydvietnam fra 1954-75. Efter Vietnamkrigens afslutning blev byen omdøbt til Ho Chi Minh City, og Hanoi blev udnævnt som ny hovedstad. På trods af Hanois hovedstadsstatus er det fortsat Ho Chi Minh City, der er landets største by med ca. 10 mio. indbyggere.

 

Her bor du

Avanti Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-921519336_450-555
iStock-173703719_333-270
Dag 10Cu Chi-tunnelerne og byrundtur i Ho Chi Minh City

Vi kører tidligt til Cu Chi, som ligger ca. 1,5 time uden for Ho Chi Minh City og passerer bl.a. gummiplantager undervejs. Vi ser nærmere på Cu Chi-tunnelerne – et kæmpemæssigt netværk af underjordiske tunneler skabt af Viet Cong-guerillaen under Vietnamkrigen. Herfra kæmpede de mod amerikanerne, som havde base i det samme område, men over jorden. Levn fra dengang viser, hvordan de stridende parter boede næsten side om side eller rettere sagt over og under hinanden, og vi ser med hvilke våben, de bekæmpede hinanden. Hvis man har lyst, er der også mulighed for selv at komme ned i gangene og opleve, hvor trange de er.

Tilbage i Ho Chi Minh City møder vi en pulserende, moderne asiatisk storby med både nyopførte højhuse og gamle bygninger fra kolonitiden. Vi spiser frokost, inden vi tager hul på byens seværdigheder, hvor vi starter med det franske kolonistyres to smukke bygninger – den rødlige murstenskirke Notre Dame og Hovedpostkontoret. Notre Dame ligger i hjertet af det tidligere franske administrationsområde og spiller en stor rolle for de mange katolikker der bor i den sydlige del af Vietnam. Lige overfor ligger det elegante Hovedpostkontor fra 1891, og vietnamkrigen bliver for en stund uhyggeligt nærværende, når vi også besøger Genforeningspaladset og Krigsmindemuseet.

Sidst på eftermiddagen slår vi vejen forbi det klassiske Ben Thanh-marked, hvor handlen er godt i gang blandt de mange små stande. Lyden af gode tilbud runger i ørerne, krydrede dufte fylder næseborene og farvestrålende blomster, grøntsager og glitterstads kæmper om opmærksomheden.

Denne aften bliver der tid til på egen hånd at gå på opdagelse i den spændende storby. Det er nemt at finde gode restauranter omkring hotellet, og der er altid ekstra meget at se på om aftenen i byens gader.

 

Her bor du

Avanti Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

iStock-1147567033_450-555
iStock-489273399_333-270
Dag 11På opdagelse i Mekong-deltaet på en sejltur og cykeltur

Vi siger farvel til storbyen og rejser dybt ned i det vietnamesiske spisekammer – det gigantiske og frodige Mekong-delta. Fra den lille landsby Ben Tre sejler vi ud for at møde lokalbefolkningen på og ved floden. Vi besøger små virksomheder, f.eks. en murstensfabrik og en lille familievirksomhed, hvor vi ser, hvordan de laver sovemåtter. Ad små stier cykler vi ud og oplever landskabet langs rismarker, palmetræer og frugtplantager, og får undervejs et fint indblik i levevilkårene for de mange mennesker, der bor i floddeltaet.

Efter frokost kører vi til vores dejlige resort, der ligger i de perfekte rammer smukt lige ned til Mekong-floden. Her tilbringer vi de næste par dage, så der bliver også tid til at kølet lidt af i resortets pool.

 

Her bor du

Mekong Riverside Boutique Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-673149056_450-555
iStock-667047948_333-270
Dag 12Mekongs flydende handelsveje i Cai Be, cykeltur i Dong Hoa Hiep området med flere spændende stop undervejs

Endnu et af rejsens ubestridte højdepunkter venter i de tidlige morgentimer, når vi sejler sejler ned langs det der er tilbage af Cai Be’s flydende marked. Engang var det et stort og levende marked, i dag er der ikke mange både tilbage, men det stadig væk en enestående måde at opleve, hvordan lokalbefolkningen har brugt og stadig bruger kanalerne og floden til at transportere deres handelsvarer. Vi ser handelsbåde sejle forbi, der med en vareprøve i masten viser, hvad denne båd og familie sælger. Her handles med eksotiske frugter, grøntsager, ris og utallige andre afgrøder fra det store delta.

Det er ligeledes en helt særlig oplevelse, når vi cykler via små hyggelige stier og broer i Dong Hoa Hiep området og oplever, hvordan livet i Mekong leves fra landsiden. Vi besøger bl.a. Mr. Kiêts smukke gamle familie hus fra 1838.

Inden vi sejler tilbage til vores resort besøger vi nogle mindre “hjemmevirksomheder”, hvor hele familien er beskæftiget. Nogle koger kokosmælk ind til lækre karameller, andre forvandler ris til riskager. Der laves popcorn og knasende sprødt rispapir med kokosmælk, og der produceres risbrændevin – vi bydes naturligvis på smagsprøver af alle delikatesserne. Risbrændevin findes i forskellige smagsvarianter og der findes nogle, der har trukket på forskellige typer af slanger. Vi spiser middag på en lokal restaurant, inden vi tager tilbage til hotellet. Om eftermiddagen er der tid til at slappe af i de skønne omgivelser på og omkring vores resort.

 

Her bor du

Mekong Riverside Boutique Resort & Spa 

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-490738487_450-555
iStock-146022319_333-270
Dag 13Afslapning og hjemrejse

Formiddagen er fri til at slappe af, nyde poolen, cykle eller gå en tur i nærområdet. Ved middagstid forlader vi Mekong-delta og kører mod Saigon, hvor der bliver tid til at foretage de sidste indkøb. Vi spiser aftensmad i byen inden vi kører til lufthavnen og flyver tilbage til Danmark.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-503367450_450-555
Dag 14Ankomst Danmark

Eventyret i Vietnam får sin afslutning, og vi ankommer igen til Danmark.

 

Mekong_delta_1_450-555

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
12. oktober 2024
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
RejselederUffe Elbæk
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personFå pladser
Afrejse fra Aalborg UDSOLGT
26. oktober 2024
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
RejselederUffe Elbæk
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr person
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personFå pladser
27. januar 2025
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
RejselederUffe Elbæk
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr person
11. februar 2025
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
RejselederUffe Elbæk
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
23. februar 2025
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 2.250 kr. pr person
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr person
01. marts 2025
Varighed14 dage
18.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr person
Det_flydende_marked_Cai_Be_450-555
Mekong_delta_1_333-270
Hoan_Kiem_Lake_Hanoi_-_iStock-1053497302_333-270

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Indenrigsfly fra Hanoi til Nha Trang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksusjunke i dobbeltkahyt med bad og toilet
 • Minibadeferie med 2 nætter på 4-stjernet hotel i Nha Trang, som er kendt for sine hvide sandstrande
 • Afslapning og skøn natur ved Mekong-floden med 2 nætter på det 4-stjernede Mekong Lodge
 • 11 x morgenmad, 8 x frokost og 7 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr. dag
 • Transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Spændende byrundtur i Hanoi og Ho Chi Minh City, hvor vi bl.a. kører rundt i de gamle handelsgader med cyclo
 • Sejltur til de flydende markeder i Cai Be
 • Tur med svævebane i det frodige Da Lat-område
 • Spændende besøg til Cu Chi-tunnelerne
 • Engelsktalende lokalguider
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.795
 • Tilslutning fra Aalborg eller Aarhus lufthavn kr. 1.450
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL VIETNAM

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Vietnam.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!