Vietnam - havet, bjergene og Den Røde Flods delta

4,8 UD AF 5

Usædvanlig og indholdsrig rejse rundt i tre af Vietnams største og mest unikke natur- og landskabsområder

Vi starter rundrejsen i det sydlige Vietnam i Ho Chi Minh City, hvor vi oplever de ukendte og sjældne sider af byen, når vi tager på opdagelse i de små gyder ”hem” og interessante distrikter.

Rejsen fortsætter langs de naturskønne strækninger, når vi oplever alt det bedste fra havet og højderne på den spektakulære kyststrækning i Syd- og Midtvietnam og det centrale højlands bjergplateauer. I den vietnamesiske vandkant skal vi opleve traditionelt håndværk, besøge fiskerlandsbyer, møde lokalbefolkningen i deres hverdagsliv og opleve Det Sydkinesiske Hav på nærmeste hold.

Oppe i bjergene møder vi etniske minoriteter, der viser os deres traditioner, og vi oplever deres begravelses- og fælleshuse, vi besøger te-, kaffe- og gummiplantager og kører gennem svimlende smukke bjergpas.

Turen og de mange blændende smukke naturoplevelser slutter i det frodige og fertile Røde Flods delta. Her oplever vi hidtil ukendte områder af det historisk betydningsfulde delta og tager på opdagelse i landsbyer, både på kysten og inde i landet og med dage på minikrydstogt i det, for mange, ubestridt smukkeste naturområde i Vietnam: Ha Long-bugten. Området er et af verdens 7 naturvidundere og at finde på UNESCOs verdensarvsliste. Her tilbringer vi et døgn ombord på en luksuriøs junke omgivet af den smukkeste natur.

Hele turen bliver bundet sammen af det velsmagende vietnamesiske køkken, når vi smager os vej gennem de forskellige regionale køkkener på lokale spisesteder, eksklusive restauranter, markeder og i private hjem.

Fra kr. 23.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

17 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller med central beliggenhed

Minikrydstogt i Ha Long-bugten med overnatning på luksusjunke i dobbeltkahyt med bad og toilet

 • Du oplever sider af Vietnam, som turister sjældent ser
 • Rejsen er perfekt både for dig, der besøger Vietnam for første gang, og for dig, der gerne vil tilbage og opleve nye sider af landet
 • Der venter nye og anderledes oplevelser i Ho Chi Minh City
 • Du får oplevelser i det centrale højlands bjerge og hos etniske minoriteter
 • Du spiser på omhyggeligt udvalgte spisesteder, der viser det vietnamesiske køkkens mange facetter
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
27.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_2.390x323
26.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_5.270x333
Vietnam_-_havet_bjergene_og_den_r_de_flods_delta.Sk_rmbillede_2023-09-27_132911

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse Danmark

På rejsens første dag bliver kursen sat mod Ho Chi Minh City.

 

27.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_2.555x450
Dag 2Ankomst til Ho Chi Minh City

Vi ankommer til Vietnam og metropolen Ho Chi Minh City (det tidligere Saigon) om eftermiddagen og kører direkte til vores hotel i hjertet af byen.

 

 

Her bor du

Grand Hotel, Saigon

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

17.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_2.555x450
Dag 3På opdagelse i det ukendte Ho Chi Minh City

Efter morgenmaden skal vi opleve nogle af de mere ukendte og folkelige sider af metropolen Ho Chi Minh City. Vi starter med en ”hemmelighed”, når vi går ned i Secret Weapon Cellar og hører om Vietnamkrigen inde i selve Ho Chi Minh City.

Kanalen Nhieu Loc-Thi Nghe og vejene langs den løber igennem distrikt 3 og 4 og er nu en eftertragtet strækning med sin helt egen puls fra tidlig morgen til sen aften. Mængder af butikker, kaffebarer, spisesteder og rekreative grønne områder frister med lokale oplevelser, og helt usædvanligt skal vi også opleve kanalen og folkelivet langs den på en sejltur. Endnu mere sjældne og usædvanlige er oplevelserne, når vi begiver os ind i distrikt 4 og netværket af små charmerende og meget lokale gyder kaldet ”hem” og det lokale marked med det svimlende udbud af varer og streetfood. Det er det lokale og ukendte Ho Chi Minh City, når det er allersmukkest.

Om eftermiddagen bliver der tid til at slappe lidt af, inden vi om aftenen skal nyde en middag i det fashionable og eksklusive distrikt 7, hvor vi også oplever Crescent Lake og Regnbuebroen.

 

 

 

Her bor du

Grand Hotel, Saigon

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad    Aftensmad

 

6.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_3.555x450
8.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_3.270x333
Dag 4Svævebane op til toppe af bjerget Ta Cu og afslapning ved Det Sydkinesiske Hav

Vi siger farvel til Ho Chi Minh City og kører ud til Det Sydkinesiske Hav for at tage hul på de næste dages oplevelser på Vietnams smukkeste kyststrækning.

Efter køreturen gennem Vietnams smukke landskab, når vi frem til bjerget Ta Cu, hvor vi tager på en 1.600 m lang svævebanetur op i 563 m højde. Stedet er et nationalt naturreservat pga. af dets unikke flora og fauna, og er ikke alene en ubetinget naturoplevelse, men også en oplevelse som giver indsigt i vietnamesernes forhold til buddhismen.

En sjældent flot oplevelse er det at opleve de smukke pagoder, den enestående 49 m lange og 7 m høje liggende buddhastatue Nirvana Shakyamuni Buddha og de 7 m høje statuer kaldet ”The Buddha Postures”, som vietnameserne søger op på bjerget for at besøge – og ligeså gør vi.

Efter besøget spiser vi en frokost med udsigt til Det Sydkinesiske Hav, inden vi kører den korte tur til vores dejlige resort. Resortet ligger lige i vandkanten, og om eftermiddagen vil der være rig mulighed for at slappe af  ved hotellets private strand- eller poolområde.

 

 

 

Her bor du

Aroma Beach Resort & Spa Phan Thiet

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

22.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_4.555x450
Dag 5Saltmarker, besøg i væve- og broderilandsbyen My Nghiep og bygningsværker fra det hinduistiske kongerige Champa

Vi fortsætter rejsen ad den smukke kyststrækning og kommer tæt på det lokale liv, når vi besøger producenter, der har dedikeret deres liv til at udvinde og fremstille to af Vietnams ikoniske fødevarer: havsalt og fiskesovs.

Havsalten bliver på traditionel og benhård vis udvundet af Det Sydkinesiske Havs salte vand, og den ultimative vietnamesiske ”sovs”, nuoc mam, kendt som fiskesovs, bliver fremstillet ved brug af netop havsalt og er baseret på århundreder gamle håndværksmæssige traditioner. Fiskesovs fra Phan Thiet og kyststrækningen anses for at være blandt den ypperste af Vietnams fiskesovse.

Midt på dagen ankommer vi til Phan Rang og spiser lokal frokost, inden vi tager på opdagelse i lokalområdet. Vi besøger landsbyen My Nghiep, som byder på endnu mere traditionelt håndværk, og hvor stort set alle familier igennem generationer har praktiseret det smukke klassiske broderi og vævekunst kaldet Tho Cam.

Tho Cam har sine rødder tilbage i den tidligere Chamkultur, tidligere kendt som Chek Leng. Området var en del af det tidligere store hinduistiske kongerige Champa, og flere af den tids bygningsværker ses stadig på kyststrækningen. Vi besøger et af de fascinerende bygningskomplekser med tårne opført i mursten og kalksten, og som stadig er fuld af gåder om deres opførelse.

Indkvartering på dejligt resort lige i vandkanten

 

 

Her bor du

Hoàn My Resort

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

3.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_5.555x450
25.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_5.270x333
Dag 6En smuk dag i Vinh Hy-bugten

Endnu en dag med flotte oplevelser på kysten og ude på havet. Her oplever vi ikke alene den smukke natur, men også de mange erhverv og aktiviteter, som havet har skabt.

På turen fra Phan Rang til Doc Let oplever vi synet af arbejderne i saltmarkerne og den fantastiske udsigt over Vinh Hy-bugten. Vinh Hy-bugten er kendt for sine farverige fiskerbåde og fantastiske omgivelser. Vi går en tur igennem fiskerlandsbyen til vores båd, der skal sejle os rundt i bugten og den flydende husbåd/restaurant, hvor vi skal have vores frokost – fanget direkte fra havet under os.

Herefter går turen videre til Ninh Hoa, hvor vi indkvarteres på et dejligt resort lige i vandkanten.

 

 

 

Her bor du

Pax Ana Doc Let Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

10.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_6.555x450
53.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_6.270x333
Dag 7Fiskerlandsbyen Ninh Thuy med besøg på fiskemarkedet samt eftermiddagen fri til afslapning og strandlivet

Vi starter dagen tidligt sammen med vietnameserne, når vi besøger landsbyen Ninh Thuy og den lokale fiskeauktion og -marked på stranden, så hav kameraet klar til nogle fantastiske billeder. Byen, tidligere kendt som Con Can, har fungeret som fiskerlandsby i mere end 200 år. En flot lokal oplevelse, hvor vi ser, hvordan store og små farverige fiskebåde ankommer med nattens fangster, som bliver bragt ind til kysten, hvor en stor del af afsætningen foregår direkte på stranden.

Vi går en lille tur i landsbyen, ser de berømte byporte ud til vandet og spor fra dengang, da husene blev bygget af materialer fra havet, og så kommer vi naturligvis tæt på det lokale liv både på stranden og i landsbyen.

Tilbage på hotellet er resten af dagen afsat til at nyde solen, stranden og hotellets faciliteter.

 

 

Her bor du

Pax Ana Doc Let Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad  

 

7.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_7.555x450
11.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_7.270x333
Dag 8Flere kystoplevelser med bl.a. Vung Ro-bugten, fyrtårnet Mui Dien, det vulkanske område Da Dia og bambuskurvebåde i Phu My

Rejsen fortsætter ad kystvejen, hvor dagens mål er Quy Nhon, sidste destination ved Det Sydkinesiske Hav, inden vi kører op i bjergene. Turen dertil byder på en stribe flotte oplevelser, hvor vi passerer bugten Vung Ro, som af mange beskrives som strækningens smukkeste, omkranset af bjerge og varieret landskab.

Vi stopper for at se og høre om, hvordan Nordvietnam under Vietnamkrigen illegalt leverede materiel til deres allierede i Sydvietnam ombord på det, der blev kaldt ”både uden nummer”.

Vi gør stop ved bugten, hvorfra vi kan se det ikoniske og historiske fyrtårn Mui Dien, og vi besøger det enestående Da Dia Reef, som består af utallige, flerkantede, sorte klipper, der står i kontrast til det krystalklare hav. Klipperne er skabt af vulkanske erosioner, der fandt sted for millioner af år siden og er et helt unikt syn, som du ikke finder mange andre steder i verden.

Frokost indtager vi på en restaurant ude i floden O Loan, inden vi skal se og opleve fremstillingen af de spektakulære kurvebåde, som blev udviklet under kolonistyret for at slippe for at betale afgift på båden.

Den sidste del af strækningen til Quy Nhon kører vi langs bugten Xuan Dai.

 

 

 

Her bor du

Crown Retreat Resort

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

50.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_8.555x450
40.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_8.270x333
Dag 9Dagen fri til afslapning, solbadning og gåture på stranden i Quy Nhon

Vi er lidt mere end halvvejs på rundrejsen, og inden vi fortsætter op i bjergene, er det blevet tid til en hel dag med afslapning, hvor vi kan nyde hotellets faciliteter, strandture, solbadning og måske en lille tur i lokalområdet. Lige ved siden af hotellet finder vi Sydøstasiens største siddende Buddhafigur. Der er 600 trin op til den mageløst imponerende kridhvide figur, som er en del af den store buddhistiske Ong Nui Pagoda, og udsigten fra toppen af bjerget er lige så mageløs som selve figuren.

 

 

Her bor du

Crown Retreat Resort

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

1.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_9.555x450
18.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_9.270x333
Dag 10Videre til Kon Tum gennem smukke bjergpas og besøg hos lokal producent af risbrændevin

Dagen er kommet, hvor vi kører op i bjergene og til oplevelser i et helt andet Vietnam, end det vi har oplevet ved kysten. Dagens mål er hovedbyen Kon Tum i provinsen af samme navn. Dagens kørsel og oplevelser bringer os igennem de to bjergpas, An Khe og Mang Yang, begge med navne fra den lokale etniske minoritet Jrai, det sidste betyder Porten til Himlen, fordi turen kan give en oplevelse af at køre op i skyerne. Bjergene omkring os er en del af De Lange Bjerge, bjergkæden Truong Son, som løber langs Vietnams grænse til Laos og Cambodja.

Ud over at opleve de storslåede udsigter, stopper vi flere gange undervejs. I landsbyen Bau Da, besøger en producent af den lokale risvin, naturligvis med smagsprøve.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Kon Tum.

 

 

Her bor du

Indochine Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

43.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_10.555x450
28.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_10.270x333
Dag 11Oplevelser i det centrale højland med etniske minoriteter, kaffeplantager, højlandskaber og landsbybesøg

Byerne Kon Tum og Pleiku er beliggende på bjergplateauer, og her er turismen slet ikke kommet til, som i andre dele af Vietnam. Her er det stadig hverdagen og virkeligheden, som spiller hovedrollen. Der bliver ikke leflet for turismen, og det er i den grad med til at gøre et besøg i byerne og området spændende.

Omkring Kon Tum bor flere etniske minoriteter, og i selve Kon Tum skal vi opleve den, mildest talt, meget lokale vandforsyning ”giot nuoc – vanddråben”, som er et lille vandreservoir med vand direkte fra undergrunden. Vi oplever også den blændende smukke trækirke, ser områdets længste hængebro, hvor de unge hænger ud, og derfor kaldes den kærlighedsbroen. Vi slutter på byens smukkeste café og drikker højlandskaffe omgivet af traditionelle træfigurer.

Efter frokost kører vi mod nord til Dak Ha, hvor grønne kaffeplantager pryder landskaberne. Vietnam er verdens næststørste kaffeproducent og langt de fleste kaffeplantager findes i højlandets gunstige jord og klima, området omtales også som ”Kingdom of Coffee”. Her besøger vi landsbyen Kon Tran Long Loi, der ligger ved Plei Krong-reservoiret. Vi går en tur rundt i byen og møder den venlige og gæstfrie lokalbefolkning, hører deres fortællinger om traditioner, liv og hverdag som minoritet i højlandet og hører deres gong-musik.

 

 

Her bor du

Indochine Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

32.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_11.555x450
33.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_11.270x333
Dag 12Besøg i Pleiku, etniske minoriteter og vulkansøen To Nung

Dagens køretur og oplevelser bringer os frem til Pleiku, hovedbyen i provinsen af samme navn. Vi kører først til landsbyen Hngor Ktu, hvor den etniske minoritetsgruppe, kaldet Rongao, som tilhører minoriteten Banar lever langs floden Dak Bla. På en gåtur rundt i byen møder vi den venlige og gæstfrie lokalbefolkning, hører deres fortællinger om traditioner, liv og hverdag som minoritet i højlandet, og vi ser deres enestående fælleshuse kaldet Rong, som stadig bruges til et utal af højtider og begivenheder.

Herefter fortsætter turen gennem smukke temarker indtil landsbyen Plei Weh, hvor vi besøger den etniske minoritet, der tilhører Jrai-gruppen. Her skal vi bl.a. skal se de enestående begravelseshuse og traditionelle træstatuer. Som et sidste smukt punktum i højlandets natur skal vi opleve søen To Nung skabt af vulkansk aktivitet for millioner af år siden.

 

 

Her bor du

HAGL Hotel i Pleiku

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

39.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_12.555x450
2.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_12.270x333
Dag 13Fly til Hanoi og videre til Nam Dinh-provinsen i hjertet af Den Røde Flods delta og landsbyen Nam Dinh

Dagen er kommet, hvor vi flyver nordpå til et helt andet Vietnam end livet på højlandets bjergplateauer. Efter ankomst til hovedstaden Hanois lufthavn kører vi mod sydøst, ud i Den Røde Flods delta og til landsbyen Nam Dinh, kun få kilometer fra havet.

Undervejs får vi de første oplevelser af og udsigter til det frodige og fertile floddelta med landsbyer, rismarker, landbrug og gartnerier, så langt øjet rækker. Vi kører ind i provinsen Nam Dinh i hjertet af Den Røde Flods delta, som endnu ikke er opdaget af den internationale turisme og derfor byder på utallige lokale oplevelser og seværdigheder med småbyer, landsbyer, landbrug og livet på landet helt uden filter.

Katolicismen i Vietnam har altid stået stærkt i Nam Dinh og mængden af storslåede kirker er så omfattende, at der på det nærmeste konstant er 4-5 store kirkespir i horisonten. Vi bliver indkvarteret og går en tur rundt i landsbyen og hilser på lokalbefolkningen og spiser aftensmad i klassiske vietnamesiske rammer. Nam Dinh er også kendt for sin produktion af dukker til vanddukketeater. Vi ser hvordan de bliver lavet og får en demonstration af, hvordan de bruges.

 

Her bor du

Nam Cuoung Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

4.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_13.555x450
44.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_13.270x333
Dag 14Fiskerlandsbyen Hai Chinh, cykeltur i Pham Phao og lokalbesøg hos små familievirksomheder

Vi begynder dagen ved havet og kører den korte tur ud til kysten ved fiskerlandsbyen Hai Chinh, hvor vi skal se og opleve den lokale befolkning og deres hverdag på nærmeste hold, men også ruinerne af Vietnams vel nok mest spektakulære kirkeruin “Hjertekirken”, Trai Tim, placeret noget nær i Det Sydkinesiske Havs brænding.

Efter besøget kører vi ind i floddeltaet til landsbyen Pham Phao, som noget specielt har fået sit navn efter, at de fleste indbyggere hedder eller har heddet Pham. Vi tager på cykeltur i landsbyen og det omkringliggende landskab, krydser den flotte og unikke gamle overdækkede træbro opført i 1600-tallet, og vi besøger en traditionsrig producent af trompeter.

Virksomheden har været i familiens eje i flere generationer siden 1908, deres trompeter bruges i provinsens mange kirker, og måske det er derfor, de fleste indbyggere kan spille på trompeter? Derudover besøger vi lokale familier og hører og ser om deres traditioner med at hylde deres forfædre, og så skal vi naturligvis også se Pham Phaos smukke katedral.

 

 

Her bor du

Nam Cuoung Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

5.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_14.555x450
Dag 15Minikrydstogt i den UNESCO-fredede Ha Long-bugt

Vi slutter rundrejsen i Vietnam på fornemste vis med at opleve den fascinerende og smukke UNESCO-fredede Ha Long-bugt.

Rejseguiden Lonely Planet omtaler Ha Long-bugten som en af verdens ti smukkeste sejladser, og i 2011 kom den naturligvis på listen over verdens syv nye naturvidundere. Med mere end 2.000 frodigt bevoksede kalkstensformationer, der rejser sig op over det smaragdgrønne vand i de mest fantastiske formationer, venter der i sandhed en helt særlig oplevelse.

Vi sejler til nogle af de mest oprindelige områder, så vi får fornøjelsen af at nyde de fantastiske omgivelser mellem de grønklædte kalkstensbjerge i egne af Ha Long-bugten, hvor næsten ingen andre kommer. Et af stederne er Lan Ha-bugten, hvor vi tager med på en sejltur i mindre, lokale robåde kaldet “sampans”. Selve sejladsen tager en fra lokalbefolkningen sig af, medens vi læner os tilbage og oplever det magiske landskab fra noget nær vandoverfladen.

Tilbage på båden kan vi tage en dukkert fra skibets agterdæk, nyde solnedgangen, slappe lidt af eller deltage i et madlavningskursus sammen med skibets kok. Inden vi sætter os til bords i skibets restaurant, for at nyde middagen, er der happy hour på skibets soldæk.

Er du til flere oplevelser, kan du prøve at fiske efter blæksprutter, og ellers kan du stille og roligt nyde en drink på øverste dæk under nattehimlen.

 

 

Her bor du

Orchid Trendy Cruise

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

42.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_15.555x450
21.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_15.270x333
Dag 16Morgen-tai chi på skibsdækket, besøg i grotten Trung Trang og hjemrejse

Vi nyder solopgangen i det enestående landskab og kan deltage i tai chi på dækket og spise let morgenmad. Vi ankrer op ved en af områdets små flydende fiskerlandsbyer, og skibets tenderbåd bringer os ind til den lille havn Gia Luan. Her venter små busser på os for at bringe os ind i centrum af bugtens største ø Cat Ba.

Vi kører igennem bjergrigt landskab ind i øens største dal, hvor vi skal på opdagelse i den uspolerede grotte Trung Trang, opkaldt efter at den er på øens midte, men lokale legender siger nu også den er opkaldt efter en dronning! Tilbage på skibet påbegynder vi så småt sejladsen tilbage til fastlandet, imens vi spiser en dejlig brunch, der sætter et hyggeligt punktum for minikrydstogtet.

Vi er inde i Hanoi først på eftermiddagen, hvor vi nyder et glas koldt øl ”bia hoi” på et af de traditionelle udskænkningssteder i det gamle kvarter, inden vi kører i lufthavnen og flyver hjem til Danmark.

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

13.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_16.555x450
15.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_16.270x333
Dag 17Ankomst Danmark

Vi ankommer til Danmark med bagagen fuld af rejseminder. 

 

47.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_16.270x333

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
22. februar 2025
Varighed17 dage
23.995 kr. pr. person
RejselederTorben Folkmann
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg+ 1.600 kr. pr person
11. marts 2025
Varighed17 dage
23.995 kr. pr. person
RejselederTorben Folkmann
Afrejse fraKøbenhavn, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg
11.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_7.555x450
31.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_8.270x333
16.vietnam.vietnam-havet-bjergene-og-den-roede-flods-delta.Dag_9.390x323

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på nøje udvalgte 3- og 4-stjernede hoteller med central beliggenhed
 • Minikrydstogt i den mindre berørte del af den UNESCO fredede Ha Long- og Bai Tu Long-bugten med overnatning på luksuriøst vietnamesisk træskib i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Indenrigsfly fra Pleiku til Hanoi
 • 13 x morgenmad, 1 x brunch, 10 x frokost og 12 x aftensmad
 • 2 flasker mineralvand pr. dag
 • Al transport og udflugter jf. program – inkl. entréer til en værdi af kr. 1.000
 • Landsbybesøg og indblik i små familievirksomheder
 • Spændende byrundtur til sjældne og ukendte steder i Ho Chi Minh City
 • Besøg på temarker og en kaffeplantage
 • Vi kommer tæt på flere af de etniske minoriteter i bjergområderne
 • Vi oplever hvordan traditionelt håndværk udføres
 • Vi besøger fiskerlandsbyer og oplever
 • Det Sydvietnamesiske Hav på nærmeste hold
 • Vi skal på cykeltur i Pham Phao, hvor vi krydser den flotte gamle træbro fra 1600-tallet
 • Vi oplever historiske og betydningsfulde områder ved Den Røde Flods delta
 • Vi medbringer audio guides på hele turen, så du altid kan høre, hvad der bliver fortalt af rejselederen
 • Dygtig og engageret engelsktalende lokalguidePassioneret og erfaren dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelse kr. 5.995
 • Indenrigstilslutning Aalborg og Aarhus fra kr. 1.450
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL VIETNAM

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Vietnam.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!