Gudeskønne Bali – med mulighed for ophold på Gili Trawangan eller Komodo

Oplev magien på den gudeskønne ø Bali, hvor selv den mest kræsne livsnyder kan blive imponeret!

På denne rejse dykker du ned i øens rige kulturelle arv, traditionelle templer og lader dig fortrylle af lokal madlavning og farverige markeder. Naturoplevelserne spænder fra frodige rismarker til mørke lavastrande, vulkaner og vandfald. Du kan også se frem til snorkling blandt koraller ved Blue Lagoon Beach, samt rørende øjeblikke med både skildpadder, delfiner og nysgerrige aber.

Ved Sanurs gyldne sandstrande venter afslapning i et tropisk ferieparadis, og undervejs besøger du majestætiske havtempler med enestående udsigter og kommer tæt på lokalbefolkningen, når du bl.a. tager på cykelture, landsbybesøg og besøger en lokal skole.

Skønt hele Balis kyststrækning kan køres på en enkelt dag, tilbyder øen flere interessante seværdigheder, end det burde være muligt, og på denne rejse har vi udvalgt alt det bedste til dig. Glæd dig til en enestående oplevelse i fredelige og stressfrie omgivelser – og har du lyst, tilbyder vi også den helt unikke mulighed at kombinere oplevelserne på Bali med et afslappende ophold på naboøen Gili Trawangan eller med et uforglemmeligt møde med komodovaranerne på et krydstogt til Komodo-øerne.

Fra kr. 20.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

14 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på flotte og stemningsfyldte 4-stjernede hoteller

 • Unik sammensætning af kunst, kultur og spiritualitet
 • Du hører og lærer om balinesiske specialiteter som krydderier, kaffe- og vinproduktion
 • Besøg nogle af de smukkeste buddhistiske og hinduistiske templer og helligdomme
 • Fire hele dages badeferie ved Sanur Beach
 • Mulighed for afslappende dage på Gili-øerne eller enestående natur på Komodo-øerne
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
iStock-1411194630_323x390
iStock-471274143_333x270
Gudesk_nne_Bali

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag drager vi mod Bali – klar til at fylde kufferten med skønne rejseminder.

 

Dag 2Ankomst i Ubud og velkomstmiddag

Vi ankommer til den internationale lufthavn Denpasar, og herfra går turen mod øens kulturelle og kunstneriske centrum Ubud, hvor vi skal bo de næste fire nætter. Byen er omgivet af frodige rismarker og på vej hertil kører vi igennem et varieret landskab af små landsbyer og traditionelle templer.

Ubud har gennem mange år været tilflugtssted for kunstnere og bohemer og har fremragende restauranter og caféer. Her er også et rigt udvalg af kunstgallerier, yoga-studier og holistiske sundhedscentre, ligesom byens besøgende kan nyde godt af områdets store naturrigdomme og rige kulturelle arv.

Vi tjekker ind på hotellet, inden der om aftenen venter os en lækker velkomstmiddag bestående af friske balinesiske delikatesser.

 

 

Her bor du

Sthala Marriot, a Tribute Portfolio Hotel

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

  Aftensmad

 

iStock-1291320274
iStock-923329792_1__333x270
Dag 3Tirta Empul-templet, vulkanen Gunung Batur og besøg i traditionel landsby og på kaffeplantage

Denne dag skal vi på opdagelse på Bali og blive klogere på indbyggernes religion, kultur og hverdag.

Vi starter med at besøge ”Det hellige vands tempel” eller Tirta Empul-templet, som det hedder rigtigt. Det er det 9. helligste tempel i Bali og bygget omkring en hellig kilde. Det krystalklare vand herfra kommer fra 12 kilder og betragtes som det helligste vand på øen, og vi får også mulighed for selv at tage et helende dyp i de rensende kilder. Dedikerede balinesiske hinduer rejser hertil for at deltage i renselsesceremonier og tager vand med hjem til at bruge i ceremonier i deres egne templer.

Vi fortsætter dagens oplevelser, når vi kører langs smukke tropiske scenerier til Kintamani Highlands, der ligger nord for Ubud. Vi standser undervejs ved fantastiske udsigter til den nærliggende vulkan Gunung Batur, som er en af Balis få tilbageværende aktive vulkaner.

Næste stop er en charmerende lille landsby i højlandet, som er kendt for at have bevaret sin kulturelle arv – f.eks. er husene her bygget af traditionelle materialer som ler og bambus. Her får vi en introduktion til balinesernes traditionelle skikke og levevis, og bliver inviteret indenfor i et af de traditionelle hjem.

Senere på dagen bliver vi i en anden nærliggende landsby også inviteret til at lave en Canang – en traditionel bambuskurv, som balineserne hver morgen fylder med ris, blomster og røgelse som offergaver til guderne. Alle gaver har symbolsk betydning, og i løbet af dagen lærer vi om de særlige traditioner, som omgiver dette ritual.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant med udsigt til Gunung Batur og den nærliggende kratersø, inden vi fortsætter til en kaffeplantage. Her lærer vi mere om, hvordan balinesisk kaffe dyrkes, høstes og forarbejdes, og vi får naturligvis også serveret smagsprøver midt i de tropiske, grønne omgivelser.

Efter en dag fuld af aktiviteter vender vi tilbage til hotellet, hvor der slappes lidt af inden vi mødes for at spise aftensmad på en lokal restaurant.

 

 

Her bor du

Sthala Marriot, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-144277655
iStock-460918387_333x270
iStock-696824334
iStock-1462027552_333x270
Dag 4Ubud Ridgewalk, Mengwi og det legendariske Tanah Lot

Vi starter dagen med en lækker morgenmad på hotellet, efterfulgt af en gåtur ad den naturskønne Campuhan Ridge Walk, hvor vi nyder de betagende udsigter og den friske luft. Dernæst fortsætter vi til Mengwi og det majestætiske Taman Ayun-tempel, som er omgivet af smukke haver og vandbassiner.

Efter denne oplevelse tager vi til det ikoniske Tanah Lot-tempel, der står dramatisk placeret på en klippe ved havet. Tanah Lot-templet er et af Balis mest ikoniske og fotogene vartegn, berømt for sin dramatiske beliggenhed på en klippeformation, der rager ud i Det Indiske Ocean. Templet, som er dedikeret til havets guder, er omgivet af brusende bølger og tilbyder en spektakulær udsigt, især ved solnedgang. Det er et helligt sted for tilbedelse og spiller en central rolle i Balis spirituelle liv. Her vil vi nyde en lækker frokost på Jukung Restaurant med udsigt over havet og templet.

Om eftermiddagen vender vi tilbage til hotellet, hvor der vil være tid til afslapning og måske en svømmetur i poolen. Om aftenen vil vi nyde en dejlig middag på den berømte Bebek Bengil Restaurant, centralt beliggende i Ubud, hvor vi vil blive forkælet med deres kendte ret, sprød and.

 

Her bor du

Sthala Marriot, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-1563830161
iStock-639950864_333x270
Dag 5Cykeltur i landlige omgivelser, madlavningskursus og besøg i Ubuds abeskov

Dagen begynder med en rolig cykeltur gennem Balis landlige charme. Vi bliver kørt til udleveringsstedet for cykler og hjelme, og herefter går turen stille og roligt ned ad bakke. Vi cykler gennem betagende landskaber, forbi rismarker, hvor de lokale arbejder, og gennem små landbyer, hvor vi oplever hverdagen på nært hold. Undervejs gør vi flere stop, hvor vi blandt andet besøger en lokal skole og et af de lokale huse, for at se hvordan familierne bor og har indrettet sig. Turen afsluttes efter to gode timer med en lækker lokal frokost.

På vej tilbage til hotellet kører vi forbi abeskoven i Ubud, også kendt som “Sacred Monkey Forest Sanctuary”. Den frodige skov, beliggende midt i Ubud, er hjemsted for hundredvis af makak-aber, som vi får mulighed for at møde på helt tæt hold. Makak-aberne kan ses overalt - i træerne, på trapperne og på stenskulpturer. De frække beboere krydser ofte stierne for at undersøge deres besøgende. Aberne anses for at være hellige, og balineserne gør alt for at bevare bestanden.

Abeskoven huser også hele tre hindutempler fra det 14. århundrede og et helligt banyan-træ, og der hviler en helt særlig og fredelig atmosfære over skoven, som kun forstærkes af de utallige smukke stenudskæringer, som findes over alt.

Aftenen er fri til oplevelser på egen hånd. Du kan vælge at blive på hotellet og spise middag i hotellets restaurant, eller tage hotellets gratis shuttle bus ind til Ubud, som er kendt for sine livlige natmarkeder og restauranter, der tilbyder et bredt udvalg af madmuligheder.

 

 

 

Her bor du

Sthala Marriot, a Tribute Portfolio Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost 

 

iStock-466138248
iStock-619664006_333x270
Dag 6Videre til Lovina med stop ved bl.a. de UNESCO-fredede Jatiluwih-risterrasser og junglevandfaldet Gitgit

Det er blevet tid til at tage afsked med Ubud, og efter morgenmaden kører vi nordpå mod vores næste destination Lovina, som er berømt for sine smukke mørke lavastrande.

På vejen hertil besøger vi UNESCO-fredede Jatiluwih, hvor grønne rismarker bølger ned over bakkerne i organiske former. Jatiluwih betyder smuk eller god, og Jatiluwih er Balis største og mest imponerende område med risterrasser, og hjemsted for nogle af Balis mest betagende og ikoniske landskaber. Vi går en tur i området, og mens vi nyder naturen, bliver vi klogere på det traditionelle balinesiske vandingssystem og arbejdet i rismarkerne.

Dagens næste stop er Bedugul, hvor vi strækker benene på et af Balis mange tropiske frugtmarkeder. Her får du mulighed for at smage på nogle af de mange friske frugter, som findes på hylderne, og som med garanti får mundvandet til at løbe. Vi gør også holdt ved Balis næststørste sø, Bratan-søen, hvor vi nyder den lidt køligere temperatur i området og besøger et af Balis ikoniske templer, Ulun Danu Beratan. Det lille vandtempel er smukt placeret på en lille ø i søen og oser af ro og spiritualitet.

Ikke langt herfra spiser vi frokost i de fredfyldte omgivelser, inden vi fortsætter til Wanagiri Hidden Hills, hvor en enestående udsigt over tvillingesøerne Tamblingan og Buyan venter os. Udsigtspunktet giver også en god fornemmelse af Balis vulkanske ophav, som har banet vejen for øens tætte, tropiske jungle med frodigt planteliv og dampende vandfald. Og netop i disse tropiske jungleomgivelser besøger vi det imponerende Gitgit-vandfald, der kaster sig ned i regnskoven fra 35 meters højde.

Vi ankommer til Lovina ved aftenstid og spiser middag på en dejlig restaurant med skøn udsigt til havet. 

 

 

Her bor du

Lovina Beach Club & Resort

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-675172642_1_
iStock-1001921102_333x270
Dag 7Solopgang og delfiner og videre til Candidasa med spændende stop undervejs

Vi står tidligt op for at sejle ud med en traditionel balinesisk jukung-båd for at se solopgangen på havet og forhåbentlig få et glimt af områdets delfiner i deres naturlige omgivelser. Hvis vi er heldige, ser vi de legesyge delfiner svømme og springe omkring båden, mens solens første stråler rammer havoverfladen og farver himlen i gyldne nuancer.

Efter en magisk morgen vender vi tilbage til hotellet, hvor vi spiser en dejlig morgenmad, inden vi tjekker ud og fortsætter rejsen langs Balis nordkyst med skønne stop undervejs.

Første stop er det kongelige vandpalads Tirtagangga fra 1946, kendt for sine smukt anlagte haver, springvand, bassiner og kunstfærdige statuer. Vandet kommer fra en naturlig kilde og er indrammet af frodige rismarker og grønne bjerge. Vi udforsker de smukke omgivelser og lærer mere om stedets historie og kulturelle betydning.

Vi spiser frokost på en hyggelig lokal restaurant, inden vi fortsætter til en af Balis de ældste landsbyer, hvor vi får et spændende indblik i Aga-stammens skikke og lange historie. Landsbyen er særdeles velbevaret og har et fint lille museum. Her holdes ældgamle traditioner i live på daglig basis, hvilket vi også bliver vidne til på vores tur rundt i byen.

Dagen slutter i Candidasa, en charmerende lille by, der ofte betegnes som en af Balis bedst bevarede hemmeligheder. Byen ligger væk fra øens store turistområder og er et stille alternativ omgivet af smuk natur.

Vi tjekker ind på hotellet og spiser middag på hotellets restaurant med udsigt over havet.

 

 

 

Her bor du

Nirwana Beach & Resort Candidasa

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-517525534
iStock-1213709494_333x270
iStock-1398777352
iStock-1488025372_333x270
Dag 8Snorkling ved Blue Lagoon Beach, Sababay vinhus og videre til Sanur – eller ophold på Gili Trawangan eller Komodo-øerne

I dag bevæger os mod havnen i Padang Bai, hvor vi stiger om bord på båden, som skal transportere os til det lille paradis Blue Lagoon Beach. Stranden her er fantastisk, og det krystalklare vand med koraller og farverige fisk indbyder i dén grad til både snorkling og en dukkert.

Således opfriskede og fyldt med nye indtryk fra verden under havets overflade, besøger vi herefter vinhuset Sababay. Selvom Bali ikke er så kendt som nogle andre vinproducerende regioner i verden, har området set en stigning i antallet af vingårde og produktionen af lokal vin. Klimaet på øen, kombineret med moderne teknikker inden for vinproduktion, har gjort det muligt at dyrke forskellige druesorter og nogle steder eksperimenteres der også med lokale indonesiske druesorter. Vi får en guidet rundtur på vinhuset, lærer om processen fra drue til drik og får naturligvis også mulighed for at smage på varerne. Vi nyder også en dejlig frokost, inden vi fortsætter mod Sanur, hvor nogle afslappende stranddage venter.

NB! Du kan også vælge at erstatte denne dag samt dagene i Sanur med spændende ophold på Gili Trawangan eller Komodo-øerne. Læs mere om mulighederne i dagsbeskrivelserne herunder.

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Tilkøb: Badeferie på Gili Trawangan øen

3-dage på Gili-øerne på egen hånd


995 kr. pr. voksen i delt dobbeltværelse

1.295 kr. pr. voksen i enkeltværelse

Oplev paradisets magi på en uforglemmelig 3-dages tur til Gili-øerne! Dyk ned i azurblåt vand, omgiv dig med hvide sandstrande og palmer, og lad dig fortrylle af den afslappede atmosfære. Fra solnedgangens skær over Gili Trawangan til snorkling ved farverige koralrev og cykelture gennem pittoreske landsbyer – turen til Gili Trawangan er en udforskning af sande paradisoplevelser!

Her bor du

Hotel Vila Ombak

LÆS MERE OM HOTELLET → 

iStock-1342796685
iStock-162418988_1__333x270
Tour-Dine-5
iStock-1161029747_333x270

Tilkøb: Krydstogt ved Komodo-øerne 

3 dage på Komodo-øerne på egen hånd

8.895 kr. pr. voksen i delt dobbelt værelse

13.395 kr. pr. voksen i enkeltværelse

Sejl ind i en verden af myter og magi på et
3-dages eventyr til Komodo-øerne! Lad dig forføre af øgruppens dramatiske landskab, hvor tiden synes at stå stille blandt majestætiske kuperede bakker og krystalklart vand. Oplev den imponerende Komodo-drage i dens naturlige habitat, mens du vandrer gennem fortryllende skove og storslåede udsigter.

 

LÆS MERE

iStock-1213252647
iStock-1203867006_333x270
Dag 9Badeferie i Sanur – eller ophold på Gili Trawangan eller Komodo-øerne

De næste dage nyder vi en minibadeferie i Sanur, hvor der er tid til at slappe af ved hotellet og nyde strandlivet eller Sanurs hyggelige gader. Modsat mange andre populære strandbyer på Bali har Sanur bevaret sin egen charme og balinesiske karakter.

Den seks kilometer gyldne sandstrand afgrænses af skyggefulde palmer, og havet er som regel roligt, fordi koralrevene ud for kysten bryder bølgerne. Her er alle muligheder for at dyrke vandsport, snorkle eller bare rendyrket afslapning.

Rejselederen kommer naturligvis også gerne med gode idéer til, hvad dagene kan bringe af spændende oplevelser og kulinariske indtryk.

Har du tilkøbt badeferie på Gili Trawangan eller krydstogt ved Komodo-øerne, nyder du dagen her.

 

 

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

iStock-856750844
Dag 10Badeferie i Sanur – eller ophold på Gili Trawangan eller Komodo-øerne

De næste dage nyder vi en minibadeferie i Sanur, hvor der er tid til at slappe af ved hotellet og nyde strandlivet eller Sanurs hyggelige gader. Modsat mange andre populære strandbyer på Bali har Sanur bevaret sin egen charme og balinesiske karakter.

Den seks kilometer gyldne sandstrand afgrænses af skyggefulde palmer, og havet er som regel roligt, fordi koralrevene ud for kysten bryder bølgerne. Her er alle muligheder for at dyrke vandsport, snorkle eller bare rendyrket afslapning.

Rejselederen kommer naturligvis også gerne med gode idéer til, hvad dagene kan bringe af spændende oplevelser og kulinariske indtryk.

Har du tilkøbt badeferie på Gili Trawangan eller krydstogt ved Komodo-øerne, nyder du dagen her.

 

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

iStock-529601859
Dag 11Badeferie i Sanur – eller ophold på Gili Trawangan eller Komodo-øerne

Dagen er fri til afslapning, solbadning og ren badeferie. Hvis du alligevel søger en smule eventyr, kan du f.eks. gå en tur langs strandpromenaden, hvor du kan beundre de farverige traditionelle fiskerbåde, der ligger langs vandkanten. Du kan også gå en tur forbi et af de mange små kunstgallerier, der pryder Sanurs gader, og lad dig fordybe i den lokale kunstscene, der er inspireret af Balis rige kultur og smukke natur. 

Har du tilkøbt badeferie på Gili Trawangan eller krydstogt ved Komodo-øerne, nyder du dagen her, inden du tilslutter dig resten af gruppen i Sanur.

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

iStock-1694151020
Dag 12Skildpaddecenter, havtemplet Uluwatu og Kecak-danseshow

Morgenen og formiddagen er fri til at få det sidste ud af Sanur. Først på eftermiddagen er det tid til rejsens sidste store oplevelser, når vi besøger det lokale redningscenter for skildpadder. Skildpadderne er stærk truet af bl.a. jagt, illegal handel, forurening og mangel på ynglesteder. Centret redder mange skildpadder der eksempelvis har siddet fast i fiskenet, og de opdrætter flere truede arter. De indsamler og plejer æggene, indtil de klækkes og kan sættes ud i havet. Med lidt held – hvis vi er heldige at ramme den rigtige dag, får vi lov til at overvære, når de små skildpadder sættes ud i havet igen.

Efter dette besøg bevæger vi os mod et af Balis mest berømte templer, nemlig havtemplet Uluwatu, som troner yderst på den knejsende klippekyst med en fantastisk udsigt over Det Indiske Ocean.

Her vil vi, mens solen går ned i havet, og mørket lige så stille omslutter os, blive underholdt af en lokal Kecak-danseforestilling, hvis særprægede dansestilart er en af Balis mest traditionelle.

Efter forestillingen nyder vi en lækker middag, inden vi vender tilbage på hotellet i Sanur.

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

iStock-1547561534
Dag 13Afslappende spa-behandling og mod lufthavnen

Vi har formiddagen fri til at nyde det sidste af skønne Bali, inden vi vender hjemad. 

Efter frokost bliver vi hentet og kørt til Bali Orchid Spa, som ligger tæt på hotellet. 

Her venter 2 timers afslappende spa-behandling, med mulighed for en traditionel balinesisk massage. Efter behandlingen er der tid til at tage et bad og skifte tøj i spaen, inden vi tager hen til en lokal restaurant, hvor der er afskedsmiddag. 

Efter middagen kører vi til lufthavnen, hvor turen går mod Danmark. 

 

 

Her bor du

Puri Santrian, Sanur

LÆS MERE OM HOTELLET → 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-525262827
iStock-1134752158_333x270
iStock-679820932
Dag 14Ankomst til Danmark

Med kufferterne fulde af ferieminder ankommer vi til Danmark.

 

 

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
21. juli 2024
Varighed14 dage
20.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København UDSOLGT
09. september 2024
Varighed14 dage
21.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
15. marts 2025
Varighed14 dage
21.995 kr. pr. person
RejselederHenrik Vedel Jensen
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
31. marts 2025
Varighed14 dage
22.995 kr. pr. person
RejselederPia Bak Sørensen
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
14. april 2025
Varighed14 dage
24.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
iStock-1065368476
Strand_aerial_iStock-1133759785_333-270
iStock-1035586250_323x390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Fly fra København til Denpasar t/r inkl. skatter og afgifter
 • Ophold i delt dobbeltværelse på flotte og stemningsfyldte 4- stjernede hoteller
 • 11 x morgenmad, 6 x frokost og 7 x aftenmad
 • Gratis mineralvand hver dag
 • Al transport og udflugter jf. program (inkl. entréer)
 • På opdagelse i Ubuds "Sacred Monkey Forest Sanctuary"
 • Køretur i klassiske VW-jeeps, bl.a. til Balis mest berømte tempel, Tamah Lot, og de UNESCO-beskyttede risterrasser ved Jatiluwih
 • Besøg ved det hinduistiske, balinesiske vandtempel Tirta Empul
 • Frokost i det naturskønne vulkanområde Gunung Batur
 • Frokost ved Beratan-søen og det flydende tempel Ulun Danau
 • Besøg på lokale markeder, der byder på duften af krydderier, eksotiske frugter og enestående håndværk
 • "Soft" hiking i naturskønne omgivelser
 • Landsbybesøg med indsigt i lokalt kunsthåndværk og traditioner
 • 4 dages dejlig afslappende badeferie ved Sanur beach
 • 2 timers afslappende massage før hjemrejsen
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder (Er ikke med, hvis man køber ophold på Gili- eller Komodoøerne)

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 6.295
 • Indenrigstilslutning fra kr. 1.250
 • 3 dages ophold på egen hånd på Gili-øerne på dag 8-11 (delt dobbeltværelse) fra kr. 995
 • 3 dages ophold på egen hånd på Gili-øerne på dag 8-11 (Enkeltværelse) fra kr. 1.295
 • 3 dages ophold med engelsktalende lokalguide på Komodo-øerne på dag 8-11 (Delt dobbeltværelse) fra kr. 8.895
 • 3 dages ophold med engelsktalende lokalguide på Komodo-øerne på dag 8-11 (Enkeltværelse) fra kr. 13.395

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL BALI

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Bali med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse på Bali.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!