Peru, Amazonas & Galápagos

5 UD AF 5

På denne rundrejse til Peru, Amazonas og Galápagos går vi i fodsporene på inkaerne og Darwin

Rejsen går bl.a. til de fascinerende Galápagosøer og den glemte inkaby Machu Picchu i Andesbjergene. Der venter også besøg i landsbyer i inkaernes hellige dal, byrundtur i den tidligere inka-hovedstad, Cusco, og byvandring i Quito i Ecuador, hvor der er udsigt til snedækkede vulkaner.

Med hele fem dage på to af Galápagosøerne er der rig mulighed for at udforske naturen og dyrelivet, der er lige så fascinerende, som dengang Darwin gik i land. Og på en lodge langt inde i Amazonas-regnskoven oplever du naturen med alle sanser 24 timer i døgnet, hvor naturvejlederne på lodgen gør alt for, at du skal få dit livs oplevelse. En rejse, der både appellerer til naturelskere og historieinteresserede. I regnskoven venter dig både store naturoplevelser og luksuriøse omgivelser.

Fra kr. 53.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

17 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på  3- og 4-stjernede hoteller og lodges

 • Du oplever både Machu Picchu, Amazonas og Galápagos på én og samme rejse
 • Du møder lokalbefolkningen i Andesbjergene
 • Der er god tid til at opleve inkakulturen i både Machu Picchu og Cusco
 • Du oplever regnskovens fascinerende dyreliv med lokale eksperter
 • Du får en eventyrlig rejse med alt inkluderet – også næsten alle måltider
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Galapagos_iStock-470028282_323-390
3.peru.peru-amazonas-og-galapagos.Dag_7.270x333
Peru_Amazonas_og_Galapagos.Sk_rmbillede_2023-10-05_125819

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Lima

Vi ankommer til Lima ved aftenstid. Der overnattes på hotel i nærheden af lufthavnen.

 

 

Her bor du

Wyndham Costa del Sol Lima Airport

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Kvinde_fra_Peru_der_v_ver_iStock-1470008958_450-555
Dag 2Fly til Cusco og videre gennem inkaernes hellige dal, indianermarked i Pisac og Yucay

Vi flyver tidligt om morgenen over de majestætiske Andesbjerge til inkaernes gamle hovedstad Cusco, der ligger i 3.300 meters højde. Fra Cusco kører vi “ned “til Urubambadalen – inkaernes hellige dal –, som er betegnelsen for området med byerne Pisac, Calca, Yucay, Urubamba og Ollantaytambo. Området er usædvanlig frugtbart og forsynede i inka-perioden indbyggerne i Cusco med frugt og grønt, og i dag dyrkes her især kartofler og majs. Vores første stop er ved kulturcenteret Awanacancha, hvor vi hører om og lærer at se forskel på de forskellige lama-arter, der eksisterer i Peru – lama, alpaca, vikunja og guanako.

Vi kommer tæt på og fodrer dem – selvfølgelig undtagen dem, der spytter! Her er også en stor udstilling om tekstilfarvning og anvendelse af ulden, hvor baby alpaca-ulden er den lækreste og dyreste. 

Vi når til Pisac, der er kendt for to ting – det store indianermarked og inkaruinerne fra 1400-tallet, der ligger over byen. Indianermarkedet i Pisac har status som et af de bedste i Sydamerika. Markedet er fyldt med plasticoverdækkede boder med alverdens ting og sager, farvestrålende tæpper, flotte ponchoer, keramik,  smykker og et mylder af mennesker. Der er også frugt og grønt, og en af de ting, der overrasker, er  kartofler i farver og faconer, som man aldrig ser på vores breddegrader. Vi kører videre til Yucay, hvor der overnattes.

 

Her bor du

La Casona de Yucay

 LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Lamaer_Peru_iStock-1197227234_1__450-555
Peruviansk_h_ndv_rk_cusco_iStock-1437584513_333-270
Dag 3Fantastisk togtur til Aguas Calientes og oplevelser ved enestående Machu Picchu

I dag venter rejsens måske største oplevelse – den glemte inkaby Machu Picchu 112 km nordvest for Cusco. Kun få ud over de lokale kendte til byens eksistens i 1800-tallet. Tyske eventyrere var her sandsynligvis i 1860’erne, og en britisk missionær refererer til området i 1870’erne, men det var den amerikanske historiker Hiram Bingham, der i 1911 genopdagede Machu Picchu. På det tidspunkt var Machu Picchu fuldstændig dækket af skov, og man mener faktisk, at der kan være lignende byer gemt i junglen.

Vi starter tidligt på dagen og kører til stationen i Ollantaytambo. Herfra skal vi med toget “Vistadome” gennem Urubamba-dalen til Aguas Calientes. Togturen er en stor oplevelse, da store panoramavinduer giver frit udsyn til naturen. Aguas Calientes ligger ved den brusende Urubamba-flod og er sidste stop inden Machu Picchu. Fra Aguas Calientes tager vi med shuttlebussen, der kører i pendulfart til Machu Picchu – og snart vil inkaernes glemte by ligge for dine fødder, og du vil have udsigt til Huayna Picchu, der knejser stolt i baggrunden.

Der er meget, der tyder på, at Machu Picchu var et kongeligt palads bygget af Pachacútec, der regerede fra 1438-1471, og på rundvisningen i det storslåede bygningsanlæg med beboelsesområder og templer bliver man konstant overrasket over inkaernes bygningskunst. Det gælder f.eks. Soltemplet, der er områdets eneste runde bygning, og hvis fundament er én stor klippeblok, og de Seksten Rituelle Bade, der er et stykke ingeniørarbejde af dimensioner. For mange er det en drøm, der går i opfyldelse her ved Machu Picchu, og vi har god tid til at udforske området. Sidst på eftermiddagen tager vi tilbage til Aguas Calientes, hvor der overnattes.

 

Her bor du

El MaPi Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

5.peru.peru-amazonas-og-galapagos.Dag_3.555x450
3.peru.inkaernes-peru.Dag_9.270x333
Dag 4Brug tiden på ekstra oplevelser ved Machu Picchu eller i Aguas Calientes. Med toget til Cusco

Ønsker du at opleve Machu Picchu en ekstra gang, så er der mulighed for at tilkøbe en formiddagstur. Du kan også tilbringe formiddagen i Aguas Calientes og f.eks. nyde formiddagskaffen på en café i en af de hyggelige gader og blive underholdt af det store menneskemylder af lokale og turister fra alverdens lande eller kig forbi byens marked, hvor der sælges alt fra fødevarer til kunsthåndværk. Aguas Calientes betyder varme kilder, og i udkanten af byen er der varme pools med mulighed for et termisk bad. Ca. to km fra stationen ligger Museo de Sitio de Machu Picchu, som bestemt er et besøg værd.

Om eftermiddagen tager vi med toget tilbage til Ollantaytambo og bus videre til Cusco. Byen er grundlagt af inkakongen Pachacútec i 1438, og han satte sit præg på byen med bemærkelsesværdige bygningsværker og gjorde den til hovedstad i inkariget – en status, der varede, indtil spanierne gjorde Lima til hovedstad.

 

Her bor du

Sonesta Hotel Cusco

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad  Aftensmad

 

Tilkøb flere oplevelser

Udforsk Machu Picchu

595 kr. pr. voksen

 

Ønsker du at genopleve den gamle inkaby? Så har du mulighed for at opleve dette om formiddagen, hvor der vil være rig lejlighed til at udforske Machu Picchu. Her kan du gå mere i dybden med oplevelserne i de gamle ruiner på egen hånd.

Bussen kører mellem Aguas Calientes og indgangen til Machu Picchu hvert 10. min og varer ca. 25-30 min. Pakken inkluderer busbillet t/r, samt indgangsbillet til Machu Picchu og skal bestilles hjemmefra. Turen er uden rejseleder.

iStock-544487560_450-555
iStock-1080443238_333-270
Dag 5Cusco med soltemplet Qoricancha og de berømte inka-ruiner Sacsayhuaman

Der er lagt op til en interessant dag i Cusco og omegn. Vi begynder med at køre lidt udenfor byen for at kigge nærmere på interessante inka-ruiner. Tambomachay er et område med hellige bade, Puca-Pucara menes at have været datidens landevejskro og den fascinerenderuin Q’enqo, der betyder “zig-zag”, volder de lærde vanskeligheder med hensyn til anvendelse. Vi besøger også Sacsayhuaman, der er et enormt fæstningsværk, hvoraf mange af stenene er over otte meter høje, der er hugget ud og sat sammen med utrolig præcision. I nærheden står den 8 m høje, hvide  Kristus figur med flot udsigt udover Cusco.

Vi nyder stemningen på byens mest betydningsfulde plads, Plaza de Armas, og kigger naturligvis også indenfor i Katedralen og ser den overdådige udsmykning. Og ikke mindst skal vi besøge en af de mest bemærkelsesværdige bygninger – soltemplet Qoricancha, som kom til at udgøre fundamentet til Santo Domingo-kirken opført af spanierne i 1600-tallet. Templet var tilegnet solguden Inti og udsmykket med massive plader af det pureste guld.  Kort tid efter at spanierne kom hertil, plyndrede de templet for guld, og resterne af mesterværket er efter manges mening det bedste eksempel på inkaernes arkitektoniske kunnen.

Har du mod på mere kan du se den 12-kantede sten i nærheden af Katedralen – endnu et eksempel på inkaernes suveræne byggestil, besøge det interessante Inka-museum eller shoppe lidt i byens mange butikker.

 

Her bor du

Sonesta Hotel Cusco

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost  Aftensmad med show

 

Convent_of_Santo_Domingo_Korikancha_Cusco_Peru-537416250_450-555
Plaza_de_Armas_Cusco_Peru-184282928_333-270
Sacsayhuaman_Peru-537531520_323-390
Dag 6Til eventyrlige oplevelser i Amazonas' jungle

Regnskoven i det sydlige Peru hører til en af de mest artsrige i verden med f.eks. 1.300 fuglearter og 1.200 sommerfuglearter – og vi er så heldige at tilbringe de næste tre dage i denne eventyrlige verden. Vi flyver til Puerto Maldonado, der er hovedstad i provinsen Madre de Dios – Perus mindst befolkede og også en af de mindst udforskede provinser i landet. Næste del af rejsen foregår til vands, når vi sejler en 45-minutters tur ad Madre de Dios-floden til lodgen Inkaterra Reserva Amazonica. Undervejs kan vi være heldige at se kaimaner (alligatorer) og skildpadder, der ligger ved flodbredden, og i træerne kan vi sikkert spotte aber.

Den prisbelønnede lodge ligger på venstre bred af floden i de skønneste omgivelser, og staben af guider på lodgen udgøres bl.a. af biologer og naturvejledere. Efter en kort præsentation af lodgen, området og udflugtsmulighederne tager vi på en vandretur rundt i området og bliver introduceret til regnskoven, der byder på førsteklasses “bird watching”. I skumringen kommer du på en sejltur og oplever skiftet mellem dag og nat, som betyder, at nu er det natdyrene, der “hersker” i junglen. Begge aftener vil der efter aftensmaden  være foredrag af de engelsktalende guider.

 

Her bor du

Inkaterra Reserva AmazonicaLÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-149044413_450-555
iStock-1673612244_333-270
Dag 7Oplevelser i Amazonas. Gå blandt trætoppene og udforsk sumpen

Det er en uforglemmelig oplevelse at vågne op til regnskovens lydunivers, og lodgen serverer da også morgenmad allerede fra kl. 5.30 til 9.30, så der er virkelig mulighed for at få noget ud af dagen. Formiddagen byder på en udflugt til Lake Sandoval, hvor vi med kanoer sejler rundt på udkig efter de truede kæmpeoddere i området. Kæmpeodderen er verdens største odder og kan blive op til to meter lang målt fra snude til hale, og dens poteaftryk er på størrelse med en menneskehånd!

Efter frokost på lodgen kan du tage med ud på en fantastisk vandretur mellem trætoppene 29 meter over jorden. Heroppe i trækronerne er der bygget et netværk af hængebroer, der forbinder otte udkigsplatforme, og hvorfra man kan være heldig at spotte dyrelivet, bl.a. de store, farvestrålende arapapegøjer, spætter, tukaner, dovendyr og aber. Tilbage på landjorden kan man fortsætte på ruten “Anaconda Walk”, der via en 200 m lang træbro fører over et sumpområde, hvor man kan se nogle af områdets mange amfibier, blomster, fugle og måske endda en slange eller to.

 

Her bor du

Inkaterra Reserva AmazonicaLÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-452419199_450-555
Lake_Sandval_iStock-96672002_333-270
Dag 8Sightseeing, det lokale marked i Puerto Maldonado og fly videre til Lima

Vi siger farvel til lodgen i Amazonas. Med mange uforglemmelige naturoplevelser i bagagen tager vi tilbage til Puerto Maldonado, hvor vi får mulighed for at besøge det lokale marked og tager på sightseeing rundt i byen.  Midt på eftermiddagen flyver vi til Lima, og da vi flyver videre tidligt næste morgen, overnatter vi på Hotel Costa del Sol ved lufthavnen.

 

 

Her bor du

Wyndham Costa del Sol Lima Airport

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad 

 

iStock-462454565_450-555
Dag 9Med fly til Quito og byrundtur i Quito med udsigt til vulkaner

Vi flyver fra Lima til Ecuadors hovedstad Quito, hvor vi lander hen på formiddagen. Quito ligger i 2.850 m højde og er verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Her er det ikke kun den tynde luft, der tager pusten fra én, det er også selve byen og de betagende udsigter til sneklædte vulkaner i alle retninger. Det er en af Sydamerikas smukkeste byer. Byen blev grundlagt af spanierne i 1534 på resterne af en nedbrændt inka by, og selv om Quito i dag er en moderne storby, har den formået at bevare sine traditionelle kvarterer med Sydamerikas bedst bevarede arkitektoniske bygninger fra kolonitiden.

I dag kører vi på udflugt små 30 kilometer til verdens midte, hvor den ækvatoriale linje deler de nordlige og sydlige halvkugler. Vi besøger Inti Ñan-museet, et videnskabeligt og kulturelt museum, beliggende i den nøjagtige krydsning af Ækvatorlinjen.

Efter frokost tager vi på byrundtur i den gamle bydel i Quito og oplever byens mange smukke bygninger og pladser. På den grønne uafhængighedsplads, Plaza de la Independencia, summer det af liv og travlhed. På pladsens ene side ligger præsidentpaladset, og på de andre sider ligger ærkebiskoppens palads, katedralen og rådhuset. Som en kontrast hviler der en højtidelig og melankolsk stemning over den nærliggende Plaza San Francisco, hvor Quitos ældste kirke og Sydamerikas største religiøse kompleks ligger. Vi ser barokkirken La Compañia de Jesus med den overdådige udsmykning med guld og klosteret. Dagen slutter tilbage på hotellet.

 

Her bor du

Dann Carlton Hotel


LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

iStock-519996757_450-555
Dag 10Eventyret på Galápagosøerne begynder denne dag

Galápagosøerne findes ingen andre steder i verden! Og sådan bliver det forhåbentlig ved med at være. Den isolerede øgruppe i Stillehavet ca. 1.000 km vest for Ecuador består af 19 øer, hvoraf kun de fem er beboede. Så her er der virkelig tale om at træde ind i dyrenes verden! 97 % af øgruppen er udlagt som nationalpark og har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1978.

Fra Quito flyver vi til øen Baltra og sejler herfra til byen Puerto Ayora på øen Santa Cruz. Vi spiser frokost i Puerto Ayora, der er Galápagos’ største by, og sejler herfra videre til øen Isabela. Det er den største af Galápagosøerne, men her bor kun få mennesker. Byen Puerto Villamil med ca. 2.200 indbyggere er øens største og eneste bebyggelse, og her skal vi bo de næste dage. Den resterende del af dagen kan du nyde det i den lille charmerende by, der mest af alt minder om et fiskerleje, og ved den skønne strand kan du være heldig at møde pingviner, pelikaner og forskellige sulearter. Med andre ord – scenen er sat til fortryllende naturoplevelser.

 

Her bor du

Casa de Marita Hotel 

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost 

 

iStock-175792404_450-555
Galapagos_iStock-470028282_333-270
Dag 11Vandring på en aktiv vulkan og snorkling med søløver

Galápagosøernes dramatiske vulkanske fortid ses tydeligst på øen Isabela, hvor der er ikke mindre end fem aktive vulkaner. Denne dag skal vi vandre ved en af de mest aktive, som er den 1.490 m høje skjoldvulkan Sierra Negra. Her er vi omgivet af et rødt vulkanlandskab, hvor varaner nyder solens stråler, og der er en imponerende udsigt til krateret – verdens næststørste med en diameter på 10 km.

Undervejs vil du også kunne se nogle af øens endemiske plantearter, såsom træbregne, Guayabillo-træ og den velduftende Romerillo-plante. Vi tager tilbage til Puerto Villamil, og om eftermiddagen snorkler vi ved Concha de Perla og oplever en forunderlig verden i det klare, stille vand. Hvis vi har heldet med os – og det er der store chancer for – er der mulighed for at svømme med søløver og havskildpadder.

 

 

Casa de Marita Hotel 

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost 

iStock-479724478_450-555
iStock-482805845_333-270
Dag 12Sejltur til øen Las Tintoreras. Besøg på Breeding Center Isabela

Dagens første oplevelse er en sejltur til den lille ø Las Tintoreras, der har fået sit navn efter den hvidtippede revhaj, som ofte er at finde i det lave vand rundt om øen. Sejlturen følger kysten, hvor der er gode chancer for at se bl.a. den karakteristiske fregatfugl, og når vi vandrer på øen, vil vi se søløver, havleguaner, blåfodede suler, pelikaner og Galápagospingviner, der er den eneste pingvinart, der lever på ækvator.

Næste oplevelse er et besøg på Breeding Center Isabela, hvor de arbejder for at genetablere bestanden af kæmpeskildpadder. Kæmpeskildpadderne er de største af sin art i verden og kan blive langt over 100 år. Skildpaddeskjoldets størrelse og form er forskelligt på de forskellige øer, da klimaet og nærmiljøet har været medbestemmende for skildpaddernes udvikling – endnu et bevis for Darwins evolutionsteorier!

 

Casa de Marita Hotel 

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost 

 

1.peru.peru-amazonas-og-galapagos.Dag_12.555x450
Dag 13Øhop til Santa Cruz og et møde med kæmpeskildpadder

Det er blevet tid til at skifte ø, og vi sejler til Santa Cruz, hvor vi skal bo i Puerto Ayora. På Santa Cruz, hvor klimaet er fugtigt, er skildpadderne store, deres skjold er rundt og halsen kort. Vi tager en tur op i højlandet til Primicias Ranch, hvor vi går på udkig efter Galápagos’ vartegn: kæmpeskildpadden. Området er hjemsted for et stort antal skildpadder, og selv om man skal holde sig på afstand, er det dybt fascinerende at iagttage skildpadderne, når de græsser eller tager en dukkert – og når man så tænker på, hvor gamle de sandsynligvis er, bliver det et helt ufatteligt eventyr. Senere går vi på opdagelse i lavatunneller, der er millioner af år gamle og får en fornemmelse af den vulkanske aktivitet, der har skabt øerne.

Denne dag besøger vi også Charles Darwin Research Station, hvor vi lærer mere om kæmpeskildpadderne og får et indblik i arbejdet med at genskabe bestanden. De bliver f.eks. udklækket i centeret og lever her, indtil de kan overleve i naturen og sættes ud.

 

Her bor du

Hotel Deja Vu

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

iStock-178595832_450-555
iStock-1329386394_333-270
Dag 14Tid på egen hånd og mulighed for udflugter til andre øer

Dagen er fri til afslapning og udforskning af Puerto Ayora. Tag en slentretur på hovedgaden eller besøg Galápagos’ smukkeste strand Tortuga Bay med kridhvidt sand og turkisblåt vand.

 

 

Her bor du

Hotel Deja Vu

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

Tilkøb flere oplevelser

Udflugt til øerne omkringn Santa Cruz


1.945 kr. pr. voksen

 

Fra Santa Cruz er der også mulighed for endagsture til andre af øgruppens spændende øer. For at fordele turisterne og mindske presset på øerne er det nationalparken, der bestemmer hvilken endagstur, der tilbydes den pågældende dag. Det er derfor først et par måneder før afrejsen, vi kan sige, hvilken tur der bliver tale om. Turen er ikke inkluderet og skal bestilles hjemmefra.

 

 

Tortuga_Bay_iStock-1323758850_450-555
iStock-600137332_333-270
Dag 15Tilbage til Ecuadors fastland

I dag tager vi afsked med Galápagos og rejser tilbage til fastlandet. Fra Puerto Ayora tager vi til lufthavnen på Baltra og flyver til Guayaquil, der ligger smukt ved Guayas-floden og har Ecuadors største havn.

 

 

Her bor du

Hotel Unipark

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad    Aftensmad

 

iStock-1297519788_450-555
Dag 16Sightseeing i Guayaquil og hjemrejse

Den moderne by Guayaquil er Ecuadors største by og landets økonomiske centrum. Vi tager på byrundtur og oplever en by, der har undergået store forandringer i de seneste år. Promenaden Malecón Simón Bolivar langs Guayas-floden er en af de ting, der bl.a. har været med til at forandre byen.

Vi går på opdagelse i det charmerende kvarter Las Peñas med de farverige huse, og det var i dette område, byen blev grundlagt af Sebastian de Balalcazar i 1530’erne. Her fra skråningen af Santa Ana-højen er der i øvrigt den flotteste udsigt over næsten hele storbyen. På den grønne plads Parque Seminario ser vi grønne landleguaner og skildpadder, der holder til her midt i den travle by.

Hen på eftermiddagen går turen til lufthavnen og starter rejsen tilbage til Danmark.

 

 

 

iStock-1327127821_450-555
Dag 17Ankomst til Danmark

Fulde af oplevelser ankommer vi igen til Danmark.

 

 

farverige_majs_Peru_iStock-532400411_333-270

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
04. november 2024
Varighed17 dage
53.995 kr. pr. person
RejselederSimon Brammer Hansen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
27. januar 2025
Varighed17 dage
54.995 kr. pr. person
RejselederSimon Brammer Hansen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund UDSOLGT
Afrejse fra København Få pladser
Afrejse fra Aalborg Få pladser
17. februar 2025
Varighed17 dage
54.995 kr. pr. person
RejselederSimon Brammer Hansen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Aalborg Få pladser
10. marts 2025
Varighed17 dage
54.995 kr. pr. person
RejselederSimon Brammer Hansen
Afrejse fraBillund, København, Aalborg
Afrejse fra Billund
Afrejse fra København Få pladser
Afrejse fra Aalborg Få pladser
1.ecuador..555x450
Quito_iStock-1148909679_333-270
2.ecuador..270x333

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode 3- og 4-stjernede hoteller og lodges
 • 15 x morgenmad, 11 x frokost og 8 x aftensmad
 • Transport og udflugter inkl. entreer jf. program
 • Indianermarkedet i Pisac
 • Panorama-togtur med Vistadome
 • Besøg ved Machu Picchu
 • Byrundtur i Cusco
 • Sejltur på Madre de Dios-floden til luksuslodge i Amazonas
 • Ophold på lodge i Amazonas med varieret udflugtsprogram
 • Sightseeing med mange highlights i Quito
 • Tre dages ophold på øen Isabela og to dages ophold på øen Santa Cruz
 • Besøg på Charles Darwin Research Station
 • Besøg på Breeding Center Isabela
 • Sejltur og oplevelser på øen Las Tintoreras
 • Byrundtur i Guayaquil
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 8.495
 • Ingala transitkort til Galápagos 20 USD (betales i lufthavnen på vej til Galápagos)
 • Entré til Galápagos Nationalpark (betales lokalt) 200 USD
 • På øen Isabela betales et mole-gebyr på 10 USD
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL PERU & GALÁPAGOS

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Peru og Galápagos med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!