På sporet af Thailand

Oplev det bedste af Smilets Land på denne rundrejse i Thailand

Her kan du se frem til en fuldendt rejseoplevelse – bundet sammen af unikke overnatninger, gode madoplevelser og et autentisk møde med lokalbefolkningen.

I Bangkok mødes gammelt og nyt i et fascinerende sammensurium af orangeklædte munke, travle forretningsfolk, hypermoderne højhuse, overdådige templer, flydende markeder og dampende gadekøkkener – alt sammen smukt oplyst af både neonlys og rispapirlamper, når mørket sænker sig.

Længere vestpå venter den frodige jungle, som du oplever fra både vand- og landsiden, og du besøger bl.a. den legendariske bro ved floden Kwai, og kører en både naturskøn og tankevækkende tur med Dødens Jernbane.

I det nordlige Thailand besøger du det fascinerende grænseområde ”Den gyldne trekant” mellem Myanmar, Laos og Thailand, og du kan her glæde dig til et fascinerende møde med både natur, elefanter og lokale bjergstammer, inden turen atter går sydpå.

Thailand er verdensberømt for sine skønne strande, og eventyret afsluttes derfor passende med afslapning og badeferie på et 4-stjernet resort ved ferieparadiset Hua Hin.

Fra kr. 22.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

16 dage og dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur. Bemærk, at den afsluttende badeferie er uden rejselederservice. 

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på gode  3- og 4-stjernede hoteller

 • Vi spiser street food på restaurant med 1 Michelin stjerne
 • Du oplev et forførende Thailand fyldt med kontraster
 • Du får en rigtig god madoplevelse på hele turen
 • Du bor på håndplukkede hoteller i naturskønne omgivelser
 • Et varieret program med kultur, templer, natur, vandfald, historie, markeder og bådture
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
18.thailand.det-gyldne-thailand.Dag_8.390x323
29.thailand.det-gyldne-thailand.Dag_4.270x333
P_sporet_af_Thailand.Sk_rmbillede_2023-10-13_153146

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark

På rejsens første dag drager vi mod Thailand – klar til at fylde kufferten med skønne rejseminder.

 

munke_iStock
Dag 2Ankomst til Thailand, på opdagelse i Bangkok med tuk-tuk og en ægte Michelin-oplevelse

Vi ankommer til Thailands hovedstad Bangkok og tjekker ind på vores hotel, som ligger lige ved Chao Phraya-floden. Her bliver der tid til at finde sig til rette i de nye omgivelser, inden vi om aftenen skal på opdagelse i det autentiske Bangkok – og findes der en bedre måde at opleve byen på, end fra bagsædet af en tuk-tuk?

Efter en køretur fuld af farverige indtryk ankommer vi til det historiske centrum Rattanakosin, hvor vi får en enestående madoplevelse i traditionelle thailandske rammer – nemlig streetfood med en Michelin stjerne. Selvom der er tale om en Michelin-restaurant, er stemningen både afslappet og uformel.

På vejen tilbage til hotellet kører vi gennem China Town, som er et af byens mest levende områder. Vi går en tur i det livlige nabolag, hvor vi både får en smagsprøve på det vibrerende byliv i Bangkok og nogle lokale snacks, inden vi vender retur til flodbredden i tuk-tuk’en og får en god nats søvn ovenpå en sansemættet førstedag i Thailand.

 

 

 

Her bor du

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Aftensmad

 

Chao_Phraya_Bangkok_iStock-1484862427_380x500
Flydende_Marked_kvinde_iStock_14223465_LARGE_333x270
Dag 3Byrundtur på Bangkoks vandveje

Dagens sightseeing i den kæmpemæssige by starter med en sejltur via byens mange kanaler, også kaldet klongs. I mange hundrede år trivedes handelslivet omkring Bangkoks vandveje, hvorfor byen også ofte betegnes som ”Østens Venedig”. I dag er ”klongerne” UNESCO-fredede, og på vores vej rundt i byen vil du opleve det traditionelle liv langs floden, hvor mange bor i huse, der står på stylter i vandet – ofte vil det føles som om, at livet her ikke har ændret sig i flere årtier.

Vi fortsætter til fods og gør stop ved store seværdigheder, f.eks. det imponerende smukke Grand Palace, som engang var hjem for den kongelige thailandske familie. Vi besøger også templet Wat Pho, hvor Den Liggende Buddha på 46 m slænger sig. Tempelkomplekset er det ældste og største i Bangkok og indeholder mere end 1.000 Buddha-afbildninger.

Frokosten nyder vi i helt unikke omgivelser på Bangkoks fascinerende blomstermarked Pak Khlong Talat, omgivet af farverne og duftene fra de millionvis af blomster, som hver dag sælges her.

Vi kommer tilbage til hotellet i løbet af eftermiddagen, og aftenen er til fri disposition med mulighed for at følge rejselederen på en kort gåtur til de gamle bygninger som engang tilhørte Det Østasiatiske Kompagni.

Det Østasiatiske Kompagni, også kaldet ØK, blev stiftet af danske H.N. Andersen i 1897. Formålet var at varetage handel og transport af teaktræ fra Sydøstasien til Europa, og dette udviklede sig senere til at omfatte handel og søtransport over hele verden.

ØK havde hovedsæde i Bangkok og havde derfor flere lagerbygninger langs Chao Phraya-floden. I stedet for at ligge hen er bygningerne i dag ombygget til det udendørs shopping center Asiatique. Centret tilbyder en dynamisk kombination af restauranter, sightseeing og underholdning samt et stort udvalg af butikker, der sælger tøj, souvenirs, tasker og meget mere. Det er også muligt at smage autentiske thailandske retter på natmarkedet, nyde levende musikforestillinger eller tage en tur i pariserhjulet og se den fantastiske udsigt over Bangkok.

 

 

 

Her bor du

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Grand_Palace_Bangkok_iStock-1146493663
Wat_Pho_Buddhaer_iStock-1399545046_333x270
Blomstermarked_Bangkok_iStock-470882732_323x390
Dag 4På cykeltur i Bangkoks skjulte åndehul og silkehistorie i Jim Thompson House

I dag skal vi udforske et skjult åndehul midt i myldrende Bangkok, når vi på cykel udforsker området Bang Krajao – Bangkoks grønne lunger. Vi cykler mellem grønne jungler og mangrover, passerer haver, kanaler og små, lokale samfund, og selvom vi er midt i Bangkok, føles det som om, vi er meget langt fra byens tudende bilhorn og travle hverdag. Undervejs nyder vi en lækker frokost samt frugt og lokale snacks. Har du ikke mod på at cykle selv, sørger vi for, at du bliver kørt rundt i cykeltaxi på en lidt ændret rute.

Efter denne grønne oplevelse bevæger vi os atter ind i Bangkoks bymidte, hvor vi besøger Jim Thompson-museet. Amerikaneren startede en lukrativ industri for produktion af silke efter Anden Verdenskrig, men er måske mest berømt for sin mystiske forsvinden i de malaysiske bjerge i 1967. Museet er en fredsommelig oase midt i byen og et spændende kig ind i historien om Thailands silke.

Dagens sidste stop er det gigantiske MBK-shoppingcenter, hvor både turister og lokale handler ind i de 2.000 forretninger og restauranter fordelt på 8 etager. Centret er forbundet med byens sky train, og det vil være muligt at følge rejselederen retur til hotellet herfra, hvis man ikke har lyst til at gå på opdagelse i de mange butikker.

Aftenen er til fri afbenyttelse, du kan f.eks. tage en taxi ind til den berømte Lebua Sky Bar, hvor du fra 64. etage kan nyde en drink med den smukkeste udsigt over Bangkok.

 

 

 

Her bor du

Ramada Plaza Bangkok Menam Riverside Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

Bang_Krajao_Cykelsti_iStock-478022812
Thai_Mad_iStock-1084047088_333x270
Dag 5Unikke markedsoplevelser og videre til River Kwai

Thailands markeder er noget helt specielt, og i dag skal vi opleve ikke mindre end 2 helt unikke af slagsen. Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet og begiver os mod Maeklong Railway Market, hvor tog og markedsfolk fredeligt har levet side om side siden 1905 – det er en pudsig oplevelse at se, hvordan hele markedet mange gange om dagen bliver pakket ud og ind i takt med, at togene kommer og går.

Næste stop er det flydende marked Damnoen Saduak, som er et af de største flydende markeder i verden, og du får god tid til at udforske de labyrintiske kanaler, som er fyldt med handlende og deres farverige sampans.  Vi får også mulighed for at stige om bord på en af bådene og opleve markedsatmosfæren fra søsiden, inden vi nyder en lækker frokost med lokale specialiteter midt i markedets mange indtryk.

Efter frokost bevæger vi os mod Kanchanaburi og grænseområdet mellem Thailand og Myanmar, hvor vi skal tilbringe de næste to nætter.

Området er nok mest kendt for den berømte bro ved floden Kwai og ”Dødens Jernbane”, som den japanske besættelsesmagt beordrede bygget under Anden Verdenskrig. Vi hører meget mere om dette, når vi besøger Jeath-museet, der giver et tankevækkende indblik i det barske liv, man bød tvangsarbejderne og krigsfangerne, der byggede broen og jernbanen. Vi besøger også mindesmærket og krigskirkegården, inden vi sejler det sidste stykke til vores hotel, som består af flydende bungalows smukt placeret på floden mellem jungle og frodiggrønne bjergsider.

Vi spiser middag på hotellet til lydene af junglen og floden, der risler under stjernerne.

 

 

 

Her bor du

River Kwai Resotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

iStock-1039024638
Flydende_marked_Damnuen_Saduak_71315571_333x270
Dag 6Unikt besøg på lokal skole, togtur med Dødens Jernbane og floden Kwai

Dagen begynder med et besøg på en lokal skole, hvor de fleste elever kommer fra områdets stammesamfund. Her får vi en helt unik oplevelse, når vi ser skolen, møder børnene og lærerne. Kun ganske få turister får lov at besøge skolen, så det er en ære for os at komme helt tæt på de thailandske børns skoledag og hverdagsliv. 

Herefter tager vi hul på historien om Dødens Jernbane, når vi besøger ”Hellfire Pass”, som i 1943 blev hugget ud i bjergmassivet med håndkraft, så tog kunne passere. Det hårde arbejde blev udført af krigsfanger, og det 500 meter lange bjergpas har mange menneskeliv på samvittigheden.

Efter dette tankevækkende besøg stiger vi om bord på Dødens Jernbane, der fører os gennem det smukke landskab, som har været vidne til så tragisk og voldsom en historie. Jernbanen blev bygget af tvangsarbejdere og krigsfanger under 2. verdenskrig, og over 100.000 mistede livet under arbejdet – en historie, som står i stærk kontrast til de smukke landskaber, vi passerer på undervejs.

Turen afsluttes ved Broen over floden Kwai, som mange nok vil genkende fra Hollywood-filmen af samme navn. Stålbroen er et af de vigtigste historiske mindesmærker i Thailand, og det er muligt at gå over broen til fods, selvom der fortsat dagligt passerer tog.

Vi spiser frokost på en lokal restaurant, og resten af dagen er fri til at nyde de smukke omgivelser og vores skønne hotel.

 

 

Her bor du

River Kwai Resotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

D_dens_Jernbane_iStock-1078029450
10.thailand.det-gyldne-thailand.Dag_7.270x333
Dag 7Den gamle hovedstad Ayutthaya og solnedgangs-cruise med middag

Vi tjekker ud fra hotellet og kører forbi landskaber af ris- og sukkerrørsmarker med kurs mod den gamle hovedstad Ayutthaya, der var en særdeles betydningsfuld by i det sydøstlige Asien fra 1350 til 1767. Byen var bl.a. kendt for sine imponerende tempelkomplekser og paladser, der gjorde den til den blomstrende handelsby. Ayutthaya blev ødelagt efter en invasion fra burmesiske styrker, men ruinerne er i dag UNESCO-verdensarv og giver besøgende et fascinerende indblik i Thailands rige historie og arkitektoniske arv.

For at fornemme byens tidligere storhedstid tager vi os god tid til at opleve den smukke, gamle hovedstad. Vi tager på en cykeltur rundt i byen og ser bl.a. de mange storslåede templer og det mystiske Buddha-hoved indlejret i rødderne fra et træ ved tempelkomplekset Wat Phra Mahathat. Har du ikke mod på at cykle selv, bliver du kørt rundt i tuk-tuk.

Dagen afsluttes med et cruise på floden, hvor vi ser solen gå ned over det ældgamle Ayutthaya, alt imens vi nyder en traditionel middag ombord på skibet.

 

 

Her bor du

Krungsri River Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Wat_Phra_Mahathat_ved_Ayutthaya
iStock-163521989_333-270
Dag 8Med fly til Chiang Rai i Den Gyldne Trekant, House of Opium og Det Blå Tempel

Vi spiser tidlig morgenmad, da vi skal retur til Bangkok for at nå et fly nordpå til byen Chiang Rai. Vi begiver os videre mod nord, hvor vi skal udforske området omkring Den Gyldne Trekant, hvor Thailand, Myanmar og Laos mødes.  

Området er, pga. sin unikke placering, historisk set uløseligt forbundet med fortællinger om opium-baroner, smugling og dyrkning af opiumvalmuer, og vi bliver meget klogere på den del af områdets historie efter et besøg på det lille opium-museum, House of Opium. Her fremvises både bedårende valmuer samt nogle af de instrumenter, der bruges til fremstillingen af opium.

I Chiang Rai ser vi Det Blå Tempel, Rong Sued Ten, der kan oversættes til "Den dansende tigers tempel". Templet imponerer med sin guld- og blåklædte smukke facade selv den mest tempeltrætte gæst. Vi går på opdagelse i templet og nyder alle de kunstfærdige detaljer og finesser.

Om aftenen spiser vi middag på en lokal restaurant i Chiang Rai med udsigt til Mekong-floden og Den Gyldne Trekants grænseland.

 

 

Her bor du

Sann Hotel Chiang Rai

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Det_Bla__Tempel_iStock-930411906
Solnedgang over Mekong-floden i Thailand
Dag 9Det Hvide Tempel, besøg hos Padong-folket og videre til Mae Kok-floden

I dag besøger vi Det Hvide Tempel, Wat Rong Khun, der er en af Chiang Rais mest berømte seværdigheder. Templet spejler sig smukt i det foranliggende bassin, og vi beundrer de tusindvis af formfuldente og kridhvide deltaljer, der lyser op. 

I den thailanske del af Den Gyldne Trekant bor der ca. en halv mio. bjergstammefolk, som har anden etnisk oprindelse end thailandsk med egne traditioner, sprog og religion, og de klæder sig festligt og farverigt selv på hverdage. Vi besøger i dag Padong-folket, der også bliver kaldt Karensfolket. Det karakteristiske for denne stamme er kvinderne, som er de såkaldte ”Long Neck Women” – eller ”kvinderne med de lange halse”. Disse stammer kom oprindeligt fra bjergene i Myanmar, og de fleste af kvinderne bærer 20 ringe eller mere omkring halsen som et udtryk for skønhed og for at vise deres kulturelle identitet.

Herefter kører vi gennem teplantager og appelsinmarker, indtil vi om eftermiddagen ankommer til vores idyllisk beliggende hotel ved bredden af Mae Kok-floden. Her tjekker vi ind, hvorefter eftermiddagen er fri til at slappe af og nyde hotellets faciliteter. Om aftenen mødes vi til middag på hotellets terrasse.

 

 

 

Her bor du

Maekok River Village Resort

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Wat_Thaton_Udsigt_iStock-541991682
Det Hvide Tempel Wat Rong Kun i Chiang Rai-provinsen i Thailand
Dag 10Med bambus-tømmerflåde gennem junglen og besøg på elefantreservat

Efter morgenmaden tjekker vi ud fra hotellet og kører ca. 3,5 time til Maetong-området, hvor vi spiser frokost på en lokal restaurant.

Herfra venter en skøn sejltur ned ad floden gennem junglen. Det foregår på en bambus-tømmerflåde og er alle tiders måde at opleve naturen på. Vi gør stop ved et elefantreservat, hvor de majestætiske dyr bliver passet godt i smukke omgivelser, og du får mulighed for at deltage i elefanternes baderitualer og fodring, og lærer mere om deres forhistorie og adfærd.

Vores hotel ligger i Chiang Mai, som er Thailands næststørste by, og som er et absolut must at besøge på enhver rejse til Thailand. Byen har på grund af sin isolerede beliggenhed bevaret sit lokale særpræg og provinsielle charme. Vi skal bo i den charmerende gamle bydel, som er omkranset af den gamle bymur og kendetegnet ved et stort udbud af templer, attraktioner og farverige butikker – og det er oplagt at afslutte dagen med et besøg på det lokale natmarked.

 

 

Her bor du

Kodchasri Thani Hotel Chiang Mai

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Elefanter_Chiang_Mai_iStock-1135835460_1_
24.thailand.det-gyldne-thailand.Dag_2.270x333
Dag 11Kokkeskole i Chiang Mai, tuk-tuk tur, tempelbesøg og afskedsmiddag med musik og dans

I dag skal vi på kokkeskole og lære at lave nogle af de klassiske thai-retter. Dagens oplevelse begynder på det lokale madmarked, hvor vi får en introduktion til bodernes mange spændende råvarer og udvælger de bedste ingredienser til dagens retter i kokkeskolen – og vi afslutter naturligvis oplevelsen med at smage på vores egne kulinariske udfoldelser.

Om eftermiddagen kører vi en tur i tuk-tuk rundt i Chiang Mais gamle bydel, der huser mere end 300 templer. Vi stopper ved et af de mange templer og får mulighed for at møde de buddhistiske munke, som bor her.

Alle thailandske mænd under tyve år er buddhistiske munke i mindst én kort periode af deres liv – det gælder alle, uanset social rang, og inkluderer også prinser og konger. Selvom det ikke er et nationalt krav, gør de fleste det, især hvis man kommer fra en buddhistisk familie. At blive munk anses for at være en lykkelig omstændighed, og ved at dedikere en del af sit liv til buddhismen mener man, at den gode karma vil blive skænket til den unge mands familie.

Sidst på eftermiddagen besøger vi et lille lokalt tempel, hvor vi går ind og ser hvordan munkene messer. Her får vi lille indtryk af ét af munkenes mange ritualer, der er knyttet til buddhismen.  

Som afrunding på vores eventyrlige rejse i det nordlige Thailand, nyder vi om aftenen en traditionel Khantoke-middag med dans og musik.

 

 

Her bor du

Kodchasri Thani Hotel Chiang Mai

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

 

Markedet_Chiang_Mai_iStock-636432674
B_rn_Leger_Rismark_iStock-922660736_333x270
Dag 12Blomstermarked, håndværkslandsby og videre til Hua Hin, hvor badeferien begynder

Dagen i dag byder på flere chancer for at udforske det lokale liv i Chiang Mai, når vi møder de venlige indbyggere og besøger lokale landsbyer.

Vi starter dagen med et besøg på det farvestrålende og velduftende blomstermarked ved Ping-floden. Herefter nyder vi en lækker frokost, bestående af den mest berømte ret i Nordthailand, Khao Soi — en velsmagende nudelsuppe kogt på kokosmælk med kylling og toppet med sprøde, friterede nudler. Suppen er cremet og pikant, og så serveres den sammen med syltet kål, rødløg, et skvæt lime og lidt ristede chiliflager.

Med maverne fulde fortsætter vi vores tur og besøger en af de omkringliggende håndværkslandsbyer. Hele området omkring Chiang Mai er kendt for sit kæmpe udbud af brugskunst og kunsthåndværk – f.eks. træskærerarbejder, tekstiler, keramik og sølvvarer. Her får vi et indblik i de unikke håndværk, og hvordan de forskellige produkter forarbejdes.

Om eftermiddagen kører vi i lufthavnen og flyver til Bangkok, hvorfra vi kører til badebyen Hua Hin, som er rejsens sidste stop. Her kan du se frem til en dejligt afslappende badeferie i byen, der også er den thailandske kongefamilies foretrukne ferieby.

Vores resort ligger blot 400 m fra stranden, så der er rig mulighed for at gå en tur langs havet til lyden af bølgernes rolige brusen. Derudover har hotellet et stort, lækkert udendørs pool-område, egen restaurant, der serverer lokale retter og en spa-afdeling, hvor du kan forkæle dig selv. Der er også mulighed for at nyde en drink i en af resortets barer.

Vi gør opmærksom på, at de sidste dage i Hua Hin er ren afslapning og badeferie og denne del er derfor uden rejseleder. 

Vi siger farvel til rejselederen i Bangkok, hvorfra vi følges til hotellet i Hua Hin af en lokalguide. Lokalguiden hjælper med at tjekke ind på hotellet, hvorefter du kan nyde dagen i skønne omgivelser med udsigt til afslapning og fordøjelse af rejsens mange indtryk og oplevelser.

 

Her bor du

Amari Hua Hin

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Brugskunst_fra_marked_i_Chiang_Mai_101050661
Strand_Hua_Hin_94386683_333x270
Dag 13Dejlig badeferie i Hua Hin

Forude venter nogle skønne dage i solen, ved poolen, på stranden og i den hyggelige by.

Det er nemt at komme rundt i området med en af de lokale tuk-tuks. F.eks. kan du besøge kongefamiliens palads Klai Kangwon mellem Hua Hin og Cha Am eller fordyb dig nærmere i Hua Hins seværdigheder, f.eks. den smukke banegård eller fiskerihavnen, hvor du finder en masse restauranter, der serverer alt godt fra havet – helt friskfanget!

 

 

 

Her bor du

Amari Hua Hin

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

Tuk_Tuk_Hua_Hin_iStock-835461068
Togstationen_Hua_Hin_iStock-1130224855_333x270
Dag 14Dejlig badeferie i Hua Hin

Endnu en skøn dag venter i solen, ved poolen, på stranden og i den hyggelige by.

Det er nemt at komme rundt i området med en af de lokale tuk-tuks. F.eks. kan du besøge kongefamiliens palads Klai Kangwon mellem Hua Hin og Cha Am eller fordyb dig nærmere i Hua Hins seværdigheder, f.eks. den smukke banegård eller fiskerihavnen, hvor du finder en masse restauranter, der serverer alt godt fra havet – helt friskfanget!

 

 

 

Her bor du

Amari Hua Hin

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Tuk_Tuk_Hua_Hin_iStock-835461068
Togstationen_Hua_Hin_iStock-1130224855_333x270
Dag 15Badeferie i Hua Hin og hjemrejse fra Thailand

I dag er badeferiens sidste dag. Check-out vil være sent, og du har derfor hele dagen til at nyde hotellet og omgivelserne. 

Om aftenen bliver vi fulgt til Bangkok af en lokalguide, hvorfra rejsen hjem til Danmark begynder. Lokalguiden er behjælpelig med check-in i lufthavnen.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Hua_Hin_Strand_iStock-1066900392
Dag 16Ankomst til Danmark

Fulde af rejseoplevelser ankommer vi igen til Danmark.

1.thailand..555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
19. oktober 2024
Varighed16 dage
22.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus, Aalborg
Afrejse fra København
Indenrigstilslutning Århus lufthavn+ 1.250 kr. pr personFå pladser
Indenrigstilslutning Aalborg lufthavn+ 1.250 kr. pr person
09. november 2024
Varighed16 dage
23.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus, Aalborg
Afrejse fra København
Indenrigstilslutning Århus lufthavn+ 1.250 kr. pr person
Indenrigstilslutning Aalborg lufthavn+ 1.250 kr. pr person
16. januar 2025
Varighed16 dage
24.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
22. februar 2025
Varighed16 dage
24.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
05. marts 2025
Varighed16 dage
23.995 kr. pr. person
RejselederNiels Seeberg
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
08. november 2025
Varighed16 dage
24.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
Grand_Palace_Bangkok_iStock-1146493663
Thai_mad_iStock-1312283557_1__333x270
TukTuk_Bangkok_iStock-1145003231_323x390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på håndplukkede hoteller
 • 13 x morgenmad, 10 x frokost og 8 x aftensmad
 • Al transport og udflugter inkl. entréer jf. program
 • Streetfood-middag på Michelin-restaurant  
 • Besøg i elefantreservat
 • Udflugt til en nordthailandsk bjergstamme
 • Udflugt i Den Gyldne Trekant på den majestætiske Mekong-river, hvor Thailand møder Laos og Myanmar
 • Det Hvide Tempel og Det Blå Tempel i Chiang Rai
 • Sightseeing i Bangkok med Den Liggende Buddha, Grand Palace, Jim Thompson Silk House og sejltur på Chao Phraya-floden
 • Besøg ved Broen over floden Kwai
 • Besøg på Jeath-museet og togtur med Dødens Jernbane
 • Kokkeskole, hvor du lærer at lave lækre, thailandske retter
 • Badeferie på Hua Hin (uden rejseleder)
 • Dansk rejseleder fra dag 2-12
 • Engelsktalende lokalguide

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 5.575
 • Tilslutning fra Aarhus lufthavn kr. 1.250
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL THAILAND

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Thailand med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Thailand.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!