Det bedste Down Under

 4,9 UD AF 5

En enestående rejse spækket med de største highlights

I New Zealand kommer du til både Nordøen og Sydøen, som naturmæssigt er meget forskellige. I Australien får du mange af de oplevelser, de fleste drømmer om, når rejsen går til Australien for første gang.

Vi har desuden krydret vores rundrejse til New Zealand og Australien med unikke oplevelser. Ved Ayers Rock/Uluru i den røde ørken får du en aften serveret middag under stjernerne, og en anden aften oplever du den spektakulære og midlertidige lysinstallation “Field of Light”.

Sejlturen i Fiordland National Park er inkl. overnatning om bord, fordi det er en uforglemmelig oplevelse at vågne op til en ny dag i de naturskønne omgivelser. De hoteller og resorts, vi bor på, er udvalgt ud fra vores egne rejser og er i en klasse for sig. Vi har desuden lagt vægt på at inkludere mest muligt og også mange måltider – så du skal ikke gøre andet end at koncentrere dig om at opleve og nyde den imponerende natur.

Fra kr. 72.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

23 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur

Overnatning

Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 4- og 5-stjernede hoteller og 1 overnatning på krydstogtskib

 • De største oplevelser i både Australien og New Zealand
 • Oplev den enestående Field of Light-lysinstallation, når mørket sænker sig over Ayers Rock/Uluru
 • Inkl.  sejltur med luksuskatamaran til Great Barrier Reef og minikrydstogt i Milford Sound
 • Oplev aboriginal- og maorikulturen helt tæt på
 • Spændende vinsmagning i vindistriktet Hunter Valley
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
Rotorua_Geyser_iStock-1192702003_323x390
aboriginal_333x270
Det_bedste_Down_Under.Sk_rmbillede_2023-10-03_133259

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Afrejse fra Danmark og overnatning i Dubai

Vi flyver fra Danmark mod Dubai, hvor vi overnatter, inden vores rejse går videre til New Zealand. 

 

 

 

 

450_x_555_skabelon
Dag 2Videre rejse mod New Zealand

Efter en nats søvn i Dubai fortsætter vi vores rejse mod New Zealand.

 

 

 

 

 

 

Auckland_skytower_513181527_333-270
Dag 3Ankomst til Auckland – sejlenes by

Vi lander i Auckland, hvor vi glæder os til at tage fat på vores newzealandske eventyr.

 

 

Her bor du

Sky City Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

 

Ackland_Harbour_Bridge_iStock-1137079196
Auckland_iStock_000051013176_333x270
Dag 4Oplevelser i Auckland med skøn sejltur i Auckland Harbour og velkomstmiddag

Auckland, der er New Zealands største by og bliver kaldt “City of Sails”, da Hauraki bugten, hvor Auckland ligger, næsten altid er besat med hvide sejl. Auckland er nemlig den by i verden, hvor flest indbyggere har deres egen sejlbåd. Fra hotellet, hvor vi skal bo, er der ikke langt til havnefronten, der har undergået en stor forandring i de senere år, så det er oplagt at nyde formiddagen i de dejlige omgivelser.

Her på havnefronten ligger New Zealand Maritime Museum, der understreger, at New Zealand er en søfartsnation. New Zealand har flere gange vundet America’s Cup, men museet fortæller naturligvis om alle aspekter af newzealandsk søfart før og nu. Du bor også tæt ved Queen Street, der er Aucklands hovedstrøg, og det er jo også en mulighed, hvis du vil lære byen lidt at kende på egen hånd.

Først på eftermiddagen kan du glæde dig til en dejlig sejltur i Auckland Harbour og til at opleve den flotte skyline. Om aftenen mødes vi til velkomstmiddag i The City Complex. Aucklands vartegn er det 328 m høje udsigtstårn Sky Tower, som ligger i forbindelse med Sky City Complex, og det er også her, vi skal spise middag på The Orbit Restaurant og betages af udsigten over Hauraki-bugten.

 

Her bor du

Sky City Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

3.australien.rundrejser-til-australien-det-bedste-down-under.Dag_3.555x450
Waitemata_Harbour_Auckland_iStock-691610536_333x270
Dag 5Sightseeing i Auckland og videre til Rotorua

Auckland er bygget på omkring 60 udslukte vulkaner, men der er kun tre, der er synlige i landskabet i dag. Mest kendt er One Tree Hill med det ensomme træ, som dog ikke længere eksisterer. De to øvrige er Mount Albert og Mount Eden. Sidstnævnte er inkluderet på formiddagens sightseeingtur, og fra den 196 m høje udslukte vulkan kan man ikke bare se hele Auckland og omegn, men også ned i det 50 meter dybe krater.

Sightseeingturen går også til bydelen Parnell, der er Aucklands ældste med hyggelige gader med victorianske huse, og til Auckland Domain, der er Aucklands grønne åndehul, og hvor Auckland Museum ligger.

Efter frokost tager vi afsked med Auckland og kører til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet.

 

 

Her bor du

Novotel Rotorua Lakeside

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

12.det-bedste-down-under.Dag_4.555x450
City_of_Sails_Mechanic_Bay_Auckland_154326761_333x270
Dag 6Oplevelser i termiske Rotorua med besøg i Rainbow Springs, tid til egne eventyr og maori-festaften med middag, sang og dans

Den termiske aktivitet er meget synlig i Rotorua, og det er lidt overraskende at se kogende mudderhuller og varme kilder i vejkanten og se dampen stige op fra sprækker i fortovet i byen.

I Rainbow Springs forsøger vi at få et glimt af den lille newzealandske nationalfugl, kiwien. Det specielle ved kiwien er bl.a., at den som den eneste fugl har to næsebor for enden af et 18 cm langt næb, og på den måde kan den snuse sig frem til insekter og orm.

Rotorua var en af maoriernes første bosættelser i New Zealand. En femtedel af indbyggerne i byen er maorier, og derfor kommer aftenen til at stå i maori-kulturens tegn. Vi mødes sidst på eftermiddagen og tager til Te Puia i Whakarewarewa-dalen i udkanten af Rotorua, og som både er et termisk område og et interessant center om maori-kulturen.

Du bliver budt velkommen “the maori way” og oplever ceremonien, der udspiller sig, når to grupper møder hinanden for første gang. De karakteristiske danse og sange, der tager udgangspunkt i maori-legender er også en del af programmet. Du får serveret en hangi – et traditionelt maori-måltid tilberedt i jordovn. Der er også mulighed for at se Pohuto-gejseren, der går i udbrud flere gange om dagen og sender 20 meter varm damp op i luften.

 

 

Her bor du

Novotel Rotorua Lakeside

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Termisk_aktivitet_i_Rotorua_77838919
Rotorua_Guide_333x270
Dag 7Til hovedstaden Wellington med besøg undervejs ved Huka Falls, Lake Taupo og BBQ-frokost

I dag går turen sydpå til New Zealands hovedstad, Welllington. Undervejs stopper vi og ser Huka Falls, som er opstået her, hvor Waikato River presses gennem en 15 – 20 m smal kløft. Det er ikke noget stort vandfald, men det overrasker med sin flotte turkise farve og den imponerende vandmængde, der med stor kraft kommer gennem den smalle kløft.

Vi kommer også til Lake Taupo, der er New Zealands største sø, og som er opstået ved et vulkanudbrud. Udbruddet var så voldsomt, at der er blevet fundet aske fra udbruddet i både Kina og på Hawaii.

Vi gør stop ved et lokalt landbrug, hvor vi får en BBQ-frokost, inden vi fortsætter langs Kapiti-kysten til Wellington, der har været New Zealands hovedstad siden 1865. At valget faldt netop på Wellington skyldtes den strategiske placering midt i landet, og før vi kører til hotellet skal vi på en kort sightseeing, hvor vi kommer forbi det newzealandske Parlament med den bikubeagtige bygning, der bliver kaldt The Beehive, og gør stop og nyder den flotte udsigt fra toppen af Mount Victoria.

 

 

Her bor du

Ibis Wellington

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Termisk_omra_de_i_Rotorua
Wellington_by_night_iStock-618343174_333x270
Dag 8Nationalmuseet Te Papa og videre med fly til Queenstown på Sydøen

Vi fortsætter oplevelserne i Wellington, og her har vi sat god tid af til at besøge nationalmuseet Te Papa Tongarewa, der er Wellingtons største attraktion. Te Papa er ikke et museum i traditionel forstand, da avanceret computerteknologi og alle tænkelige audio-visuelle virkemidler er taget i anvendelse for at fortælle New Zealands historie fra mange forskellige vinkler og på en yderst spændende måde. Siden åbningen i 1998 har museumsfolk fra hele verden valfartet til Te Papa for at lure ”kiwierne” kunsten af.

Vi har inkluderet en rundvisning, der giver en interessant introduktion til betydningsfulde begivenheder inden for historie, kunst og kultur, og efter rundvisningen er der tid til at udforske museet på egen hånd.

Først på eftermiddagen flyver vi til Queenstown på Sydøen. Queenstown ligger ved Lake Wakatipu og er omgivet af bjergkæden The Remarkables. Byen har status som New Zealands førende action-by, men selv om man ikke er til river rafting og jetboating, er byen et dejligt bekendtskab. Naturen er noget af det flotteste, man kan forestille sig med skovområder, spejlblanke søer, brusende floder og majestætiske bjerge. Selv om Queenstown er en turistmagnet, kan det bestemt ikke ses i naturen.

 

 

Her bor du

Scenic Suites Queensland

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Bay_of_Wellington_iStock-464378599
Cable_Car_Wellington_iStock-1192712268_333x270
Dag 9Krydstogt på Milford Sound i den UNESCO-fredede Fiordland National Park

Fiordland National Park dækker et område på størrelse med Jylland og er uden tvivl det mest spektakulære naturområde i New Zealand. Der falder 8.000 mm regn om året, og bjergsiderne er en farvesymfoni i grønt.

En sand frodighed med mos, bregner og gigantiske træer dækker bjergene, og den store regnmængde giver kraft til vandfaldene, der vælter ud over bjergsiderne. Dybe fjorde skærer sig ind i det bjergrige område, og det er da også fjordene, der gør det muligt at opleve nationalparken. Dette natursceneri skal du opleve på sejlturen på den 22 km lange Milford Sound, og da der overnattes om bord, venter der en unik oplevelse.

Midt på eftermiddagen går vi om bord på “Milford Mariner” og begynder sejlturen mellem de lodrette klippesider, der fortsætter mere end 1.200 m under havoverfladen. Mitre Peak (1.962 m) og vandfaldene Bowen og Stirling er blot et par af højdepunkterne på sejlturen, og du kan være heldig at se sæler, pingviner og delfiner. Der kastes anker ved Harrison Cove, og det er i disse omgivelser, middagen bliver serveret, og hvor der overnattes.

 

 

Her bor du under minikrydstogtet til Milford Sound

Milford Sound Overnight Cruises

LÆS MERE OM SKIBET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Milford_Sound_med_natur_og_en_ba_d
Milford_Sound_iStock-1189303282_333x270
Dag 10Fra Milford Sound til Queenstown ad naturskøn rute med vandfald, søer og besøg i guldgraverbyen Arrowtown

Vågn op til en ny dag midt i naturen og glæd dig til at nyde morgenmaden i de eventyrlige omgivelser. Først på formiddagen er “Milford Mariner” tilbage ved udgangspunktet, og vi sætter kurs mod Queenstown. Nyd den flotte køretur gennem et ualmindeligt spektakulært landskab og vi gør selvfølgelig flere stop undervejs – går en tur ved det dramatiske vandfald ved The Chasm, smager på det reneste kildevand i Monkey Creek og ser Earl Mountains reflekteret i de krystalklare Mirror Lakes.

Bungy jumping er en newzealandsk opfindelse, og det første spring blev taget fra Kawarau Suspension Bridge. Her stopper vi og ser vovehalsene tage springet 43 m ned til den brusende flod. Vi kører til den lille by Arrowtown, som kan fortælle historie fra guldfeberens dage. Der blev fundet guld i området i 1861, og selv om man forsøgte at holde det hemmeligt, havde 1.500 lykkeriddere slået sig ned her et år senere, og byen begyndte at tage form.

I dag kan man se mindst 50 autentiske bygninger fra guldgravertiden samt de ydmyge boliger, hvor de kinesiske minearbejdere boede indtil 1928. Sidste stop på dagen er hotellet i Queenstown, hvor vi er fremme midt på eftermiddagen.

 

Her bor du

Scenic Suites Queensland

LÆS MERE OM HOTELLET →


Her bor du på nogle afgange

Copthorne Resort Lakefront

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Milford_Sound_med_solopgang
Bungy_queenstown_333x270
QueenstownByNight_323x390
Dag 11Nyd dagen og naturen i Queenstown

Dagen er til afslapning og til egne oplevelser i og omkring Queenstown. Der ligger adskillige vingårde i nærheden af Queenstown, hvis du er interesseret i vin, og vil du vandre, er der mange afmærkede ruter.

Om aftenen tager vi med svævebanen 450 m op til Bob’s Peak og nyder panoramaudsigten fra  restauranten, mens vi nyder en god middag.

 

Her bor du

Scenic Suites Queensland

LÆS MERE OM HOTELLET →


Her bor du på nogle afgange

Copthorne Resort Lakefront

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Faldsk_rmsudspring_Queenstown_iStock-885511008
Mountain_bike_Queenstown_iStock-500627852_333x270
Dag 12Sejlads med det historiske dampskib TSS Earnslaw og videre til Sydney i Australien

Vi starter dagen med en hyggelig sejltur på Lake Wakatipu med det historiske dampskib “TSS Earnslaw”, der blev bygget i 1912, og som er et af New Zealands historiske ikoner. Den næste halvanden time skal vi nyde de spektakulære udsigter til Cecil og Walter Peaks, se de imponerende og gigantiske dampmotorer arbejde i maskinrummet og kigge på historiske fotos fra skibets historie som fragtbåd, der skulle betjene de mest øde egne, alt imens en pianist sørger for en dejlig hyggelig stemning om bord.

Hen på eftermiddagen flyver vi til Sydney, og allerede under indflyvningen til Australiens største by kan du være heldig at se Operahuset i fugleperspektiv. Vi skal bo fire nætter på et dejligt 5-stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed i nærheden af det historiske kvarter, The Rocks, som er det område, hvor de første straffefanger gik i land i 1788, og hvor de indledende kapitler til Australiens moderne historie blev skrevet.

Man kan stadig fornemme stemningen fra dengang, selv om der nu er gallerier, butikker og caféer i de gamle bygninger. Fra hotellet er der heller ikke langt til Operahuset og den berømte havnefront, og vi nyder en dejlig velkomstmiddag i området.

 

Her bor du

Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Lake_Wakatipu_pier
2.det-bedste-down-under.Dag_13.270x333
Dag 13Sightseeing i Sydney med Bondi Beach, Chinatown og rundvisning i Operahuset

I dag får du et et godt indtryk af Sydney og oplever mange forskellige sider af den fascinerende storby. Du kommer bl.a. til den berømte Bondi Beach og gennem de ekslusive forstæder Watsons Bay, Rose Bay og Double Bay.

Du oplever også den charmerende bydel Paddington med de smukt restaurerede huse, og vi kører også forbi Chinatown. Fra udsigtspunktet Mrs. Maquarie’s Chair kan du nyde den flotte udsigt til Operahuset. Ét er at se Operahuset udefra – noget helt andet er at opleve det arkitektoniske mesterværk på en rundvisning, og den oplevelse, har vi naturligvis sørget for, at du får. Den 60 m høje Opera-bygning ligger i ensom majestæt på Bennelong Point, og ingen forudså, at Operahuset ville blive Australiens største turistattraktion.

Nyd resten af dagen på egen hånd– rejselederen hjælper gerne med tips og ideer. Hvis du har lyst til at fordybe dig lidt i Sydneys allerførste historie, kan vi anbefale dig at besøge Hyde Park Barracks. Museet ligger tæt ved St. Mary’s Cathedral, The Mint og Sydney Hospital

Om aftenen er det en stor oplevelse at overvære forestilling eller en koncert i Operahuset. Vi anbefaler at reservere hjemmefra. Se nærmere på www.sydneyoperahouse.com.

 

 

Her bor du

Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

bondi_beach
Operahus2_333x270
Dag 14Til det legendariske vindistrikt Hunter Valley med vingårdsbesøg, vinsmagninger og tid i Hunter Valley Gardens

En dag med både natur- og vinoplevelser i Hunter Valley ca. 160 km nord for Sydney. På turen til Hunter Valley stopper vi ved Australian Reptile Park, hvor vi ser nogle af de dyr, som kun findes i Australien. Du kan f.eks. hilse på koalaer og wombatter.

Hunter Valley er Australiens ældste vinområde og er et af de australske vindistrikter, som er kendt her i Danmark. Der er omkring 150 vingårde i Hunter Valley, hvor der især satses på druerne shiraz, sémillon og cabernet sauvignon, og vi besøger vingården Tyrrell’s Estate, hvor vi både bliver vist rundt på vingården og smager på deres vine.

Frokosten bliver serveret på Hunter Resort, og da resortet også er en kendt vinproducent i Hunter Valley, er der også inkluderet vinsmagning. Om eftermiddagen besøger vi Hunter Valley Gardens inden vi kører tilbage til Sydney.

 

 

Her bor du

Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost

 

Lone_Pine_Koala_iStock-510169460
Hunter_Valley_333x270
Dag 15På egen hånd i Sydney eller naturoplevelser i Blue Mountains

Denne dag er afsat til oplevelser på egen hånd. Vil du shoppe, er Queen Victoria Building på George Street et godt sted at begynde. Den victorianske bygning har butikker i fire etager. Det er jo ikke noget særsyn i en storby, men det er bygningen derimod. Den er opført som markedsbygning i 1898, og der er virkelig kælet for de arkitektoniske detaljer.

Darling Harbour er et tidligere havneområde, der er transformeret til et underholdningsmekka, og her ligger der også et stort shoppingcenter. Sydney Aquarium, Imax Theatre, National Maritime Museum og Sydney Wildlife World ligger også i området.

Har du istedet lyst til en naturoplevelse, så tag med rejselederen på tur til Blue Mountains – se tilkøbsmulighed nedenfor.

Om aftenen mødes vi til middag i Darling Harbour, og der er reserveret bord til os på Cyren Restaurant.

 

Her bor du

Sydney Harbour Marriott Hotel at Circular Quay

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Tilkøb flere oplevelser

Heldagstur til Blue Mountains National Park

1.300 kr. pr. voksen

 

Nationalparken ligger et par timers kørsel fra Sydney og er World Heritage Area, bl.a. på grund af de 91 forskellige eukalyptusarter, der kun findes her. Naturen i nationalparken er helt fantastisk med skovklædte bjerge, vandfald og dybe kløfter. I løbet af dagen ser du flotte udsigtspunkter, den kendte klippeformation, The Three Sisters, og kan komme en tur med verdens stejleste jernbane 400 m ned ad den næsten lodrette bjergside. Frokosten bliver serveret på en restaurant i den lille by Leura og er inkluderet i prisen. På vejen tilbage til Sydney stoppes der ved Featherdale Wildlife Park med mulighed for at se mange af de dyrearter, der kun findes i Australien. Rejselederen følger med på turen, der varer fra kl. 8 til ca. kl. 17.30.

 

Sydney_Harbour_Bridge_iStock-1395816994
Sydney_Botanisk_Have_iStock-510641020_333x270
Blue_Mountains_iStock-507845614_323x390
Blue_Mountains_three_sisters_520776791_333x270
Dag 16Til en helt anden verden i den røde ørken fyldt med uforglemmelige outback-oplevelser

Vi tager afsked med Sydney og flyver til den lille by, Yulara, i den røde ørken, og det er starten på uforglemmelige outback-oplevelser. Hotellet, hvor vi skal bo de næste to nætter, er en del af Ayers Rock Resort med små kunstgallerier og Town Square med et lille supermarked, butikker og caféer.

At se solen gå ned ved Ayers Rock/Uluru er en uforglemmelig oplevelse, som du får denne dag, der afsluttes med en ”Sound of Silence Dinner”. Med udsigt til Ayers Rock/Uluru er der dækket op med hvide duge og levende lys, og du ser solen gå ned over monolitten og det farvemættede landskab.

Stemningen bliver slået an med didgeridoo-spil, velkomstdrink og kanapeér, og en tre retters menu med af australske specialiteter som baramundi, kænguru, emu og krokodille i følgeskab med diverse australske vine.

Når mørket har sænket sig, tager en astronom dig med på en rejse over stjernehimlen – og du får en stjernestund, som kun fås her i den røde ørken.

 

 

Her bor du

Desert Gardens Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Outback_iStock_000083458785_Double
Ayers_Rock_333x270
Dag 17Til klipperne Mount Olga/Kata Tjuta og vandring gennem "Field of Light"-lysinstallationen

Efter morgenmaden kører vi til Mount Olga/Kata Tjuta, som oprindelig var en stor klippe, men millioner af års erosion har skabt de 36 runde, mindre klipper adskilt af dybe kløfter. Kata Tjuta betyder “mange hoveder”, og de kugleformede klipper har stor spirituel betydning for Anangufolket, som er de retsmæssige ejere af området.

Vi vandrer gennem Walpa Gorge og får den australske outback ind under huden. Der bliver tid til at slappe af på hotellet inden aftensmaden og den næste oplevelse, som er en af de unikke, og som også involverer Ayers Rock/Uluru.

I disse år kan man i området ved Ayers Rock/Uluru se den britiske kunstner Bruno Munros midlertidige lysinstallation “Field of Light”, der består af mere end 50.000 lysende lamper på stilke. Bruno Munro blev inspireret til installationen, da han i 1992 rejste gennem det centrale Australien til Ayers Rock/Uluru og oplevede en samhørighed med landskabet via energien, varmen og lyset.

Lysinstallationen er et symbol på en sovende frø, der vækkes til live i skumringen. Når mørket har sænket sig, går vi en tur gennem installationen, der får mere og mere magt i mørket, og oplever samspillet med naturen på nærmeste hold.

 

Her bor du

Desert Gardens Hotel

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Kata_Tjuta_i_Northern_Territory
Field_of_light_Uluru_333x270
Dag 18Oplevelser ved Ayers Rock/Uluru og til det tropiske nord

Nyd solopgangen ved Ayers Rock/Uluru – en perfekt begyndelse på dagen for de morgenfriske. Oplevelserne fortsætter med en interessant køretur omkring monolitten suppleret med små vandreture til  hulemalerierne og aboriginernes hellige steder. Midt på dagen forlader vi den røde ørken og flyver til nye eventyr i det tropiske nord.

Vi lander i Cairns i den tropiske del af Queensland, hvor vi tjekker ind på vores hotel.

 

 

Her bor du

Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

Ayers_Rock_aboriginees
Vegetation_ved_Uluru_373371237_958977911845362_7283906544086263797_n_333x270
Dag 19Gennem den tropiske regnskov til byen Kuranda og tilbage igen over regnskovens tag med svævebane

Vi kører til den lille by Kuranda, der er omgivet at tropisk regnskov. Her er der tid til at gå på opdagelse og måske gøre en god handel på byens marked. Turen tilbage til kysten er med Skyrail Cableway – en 7,5 km svævebane, der bevæger sig hen over regnskovens tag.

Undervejs er der to stop, hvor du får mulighed for at komme “ned” og gå en tur i regnskoven, inden tiden er fri til afslapning hjemme på hotellet.

 

 

Her bor du

Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Daintree_iStock-464790955
Cairns_Reef_iStock-1217993145_333x270
Dag 20Heldagstur til Great Barrier Reef med dykning, snorkling og "beach walk" med en marinebiolog

Verdens største naturlige ”bygningsværk”, The Great Barrier Reef, strækker sig mere end 2.000 km langs Australiens østkyst, og her nord for Cairns ligger koralrevet forholdsvis tæt ved kysten.

Denne dag kommer du på en dejlig sejltur til revet. Den foregår med en 30 meter lang luksus-katamaran med sejl, og efter kun en times sejllads er du fremme ved Low Isles og en skøn lille koralø med sandstrand og et fantastisk fugleliv.

I løbet af dagen kan man dykke og snorkle, opleve koralrevet fra en båd med glasbund og komme på ”beach walk” i selskab med en marinebiolog. Leje af snorkeludstyr er inkluderet, og er du nybegynder med hensyn til at snorkle, får du en grundig instruktion. I løbet af dagen bliver der serveret en lækker frokostbuffet.

 

 

Her bor du

Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Frokost   Aftensmad

 

Great_Barrier_Reef_iStock-1033957490
Great_Barrier_Reef-158186988_333x270
Dag 21Nyd livet på hotellet eller tilkøb heldagsudflugt til Daintree & Cape Tribulation

Dagen er på egen hånd til at slappe af og nyde omgivelserne på hotellet. Har du lyst til endnu en naturoplevelse, har du mulighed for at tilkøbe udflugten Daintree & Cape Tribulation, hvor du kan se frem til en spændende dag i en af verdens ældste regnskove.

En fælles afskedsmiddag afslutter den uforglemmelige rejse.

 

Her bor du

Pullman Palm Cove Sea Temple Resort & Spa

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

 

Tilkøb flere oplevelser

Heldagstur til Daintree & Cape Tribulation

1.200 kr. pr. person

 Du får ægte regnskovsoplevelser på køreturen gennem nogle af de ældste regnskove i verden. Sejlturen på Daintree River er en spændende mulighed for at spotte saltvandskrokodiller og farvestrålende fugle.

I Cape Tribulation stopper vi ved Alexandre Lookout med et spektakulært udsyn over Daintree Rivers flodmunding, Snapper Island og ud mod koralhavet. Vi nyder en dejlig frokost og gåtur på den berømte Cape Tribulation Beach.

Før vi bevæger os ind i Mossman Gorge får vi en introduktion til området af de aboriginale ejere af området og på gåturen lærer du meget mere om regnskovens fascinerende hemmeligheder.

Turen er med engelsktalende lokalguide, varer fra kl. 7 til kl. 17.30, og prisen inkluderer al transport, kaffe/te formiddag og eftermiddag, frokost og Daintree River Cruise.

Daintree_Rainforest_iStock-857415154
Great_Barrier_Reef_iStock-1425382824_333x270
1.australien.australien..390x323
Fisk_iStock_000002392393_Large_333-270
Dag 22Afrejse fra Cairns

Tre ugers store rejseoplevelser Down Under har nået sin afslutning, og vi begiver os mod lufthavnen i Cairns og flyver mod Danmark.

 

_i_Great_Barrier_Reef-533909304

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
08. november 2024
Varighed23 dage
73.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr person
10. januar 2025
Varighed23 dage
74.995 kr. pr. person
RejselederSimon Kirk
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr person
06. februar 2025
Varighed23 dage
74.995 kr. pr. person
RejselederSøren Houman
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr person
07. marts 2025
Varighed23 dage
72.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn, Aarhus
Afrejse fra København
Afrejse fra Aarhus+ 1.250 kr. pr person
Kata_Tjuta_i_Northern_Territory
Rtorua_iStock-841257796_333x270
Great_Barrier_Reef_iStock-186059556_323x390

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på gode og centralt beliggende 4- og 5-stjernede hoteller og 1 overnatning på skib
 • 19 x morgenmad, 3 x frokost og 11 x aftensmad
 • Al transport inkl. entréer jf. program
 • Sejltur i Auckland Harbour
 • Maori-festaften med middag, sang og musik
 • Besøg på Nationalmuseet Te Papa Tongarewa
 • Sejltur på Lake Wakatipu med ”TSS Earnslaw”
 • Krydstogt i Fiordland National Park med overnatning i dobbeltkahyt med bad/toilet
 • Rundvisning i Sydney Opera House
 • Heldagsudflugt til Hunter Valley med vinsmagning
 • Solnedgang over Ayers Rock/Uluru inkl. mousserende vin og kanapéer
 • Eksklusiv ”Sound of Silence Dinner” ved Ayers Rock/Uluru med australske specialiteter og vine
 • Adgang til lysinstallationen "Field of Light" ved Ayers Rock/Uluru
 • Vandretur ved The Olgas/Kata Tjuta
 • Udflugt til Kuranda i regnskoven
 • Heldagssejltur til The Great Barrier Reef
 • Dansk rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 21.995
 • Visum til New Zealand: Indrejsetilladelse og besøgsgebyr, samlet NZD 47 (NZeTA-ansøgning udfyldes og betales direkte på internettet inden afrejse)
 • Ved afrejse fra Aalborg eller Aarhus lufthavn. Tillæg kr. 1.250
 • Visum til Australien
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL AUSTRALIEN & NEW ZEALAND

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Australien & New Zealand med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Australien & New Zealand.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!