Dit livs eventyr venter!
Jorden Rundt på 29 dage

tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash
steffen-b-qDZ-Xd8dX6w-unsplash
jakob-owens-5F_c9i3JP0I-unsplash
steffen-b-qDZ-Xd-1

Spændende nyheder 
med dansk rejseleder

Rejser i trygge rammer siden 1993

I over 30 år har vi haft fornøjelsen af at dele oplevelser med tusindvis af rejselystne danskere, og vores fornemste opgave har gennem alle årene været at give dig oplevelser og rejseminder for livet. Uanset om du skal på dit livs rejse til Australien, på en kør-selv-ferie i USA  eller på en oplevelsesrig rundrejse med dansk rejseleder i Vietnam, så ved vi, hvordan den rigtige rejse skal strikkes sammen, så drømmen går i opfyldelse – og med over 30 års erfaring er du garanteret en tryg, veltilrettelagt rejse med alle de bedste oplevelser inkluderet.

Velkommen til Risskov Rejsers univers af rejseeventyr i trygge rammer.

Inspiration til dit næste rejseeventyr

Autocamper_i_Canada_
Torben_Folkmann_326x266
Rejsende_i_Mount_Cook_National_Park

På egen hånd eller med dansk rejseleder?

Alle rejser er forskellige – helt ligesom alle rejsende er det. Med over 30 års erfaring ved vi, hvad de bedste rejser skal indeholde. Og vi guider dig altid gerne til den bedste rejse for lige netop dig.

Så hvordan drømmer du om at opleve verden?

Vil du have håndplukkede rejseoplevelser i selskab med en dansk rejseleder? Så er vores rundrejser lige noget for dig. Her har vi pakket de største oplevelser, de gemte perler, hoteller og masser af måltider og sammensat det til indholdsrige rundrejser i næsten hele verden – selvfølgelig i godt selskab med ekspert-rejseleder, der kender rejsemålet indgående.

Vil du hellere på eventyr på egen hånd? Så skræddersyer vi din rejse til USA, Canada, Australien og New Zealand helt efter dine ønsker og drømme – i tæt samarbejde med dig. Vi deler naturligvis gavmildt ud af vores bedste tips, tricks, gode råd og egne rejseerfaringer. På den måde kan du altid drage på spritnye rejseeventyr – med over 30 års rejseerfaring i bagagen.

Bliv medlem af Risskovs Rejseklub – og spar op til 1.000 kr. pr. person

Men hvordan bliver jeg medlem, sidder du sikkert og tænker. Det er heldigvis rigtig nemt!

Alle der har rejst med Risskov Rejser har mulighed for at blive medlem af Risskovs Rejseklub - det kræver blot, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Når du kommer hjem fra din første rejse med Risskov Rejser, modtager du en mail med dit medlemsnummer, som giver dig rabat på fremtidige rejser og andre fordele. 

Kvinder_der_spiser_is
tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash_2x_2
Horsehoe_Bend_
tran-phu-yPP08FAft7I-unsplash

Gå på opdagelse i vores store rejsekatalog

At rejse er at møde mennesker i fremmede kulturer og komme hjem med et lidt andet syn på verden. Vi elsker at rejse, og vi elsker endnu mere at bruge vores ekspertise til at stykke helt enestående rejser sammen til dig.

Find inspiration til oplevelsesrige rejser til hele verden i vores 40-siders rejsekatalog.

Anmeldelser fra tidligere rejsende

Firenze_i_Italien_333-270
1.tyskland.

RISSKOV BILFERIE

Weekendophold & miniferier i Europa

Kender du vores søster-bureau Risskov Bilferie? Hos dem finder du inspiration til den perfekte kør-selv-ferie. Med over 700 forskellige destinationer i Europa er de eksperter i miniferier og weekendophold. Så fyld bagagerummet op og kom afsted!

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!