Brian Hansen

Rejseleder

Brian startede karrieren som rejseleder i begyndelsen af 2000. Siden da har han boet i Sydøstasien, hvor han stort set har arbejdet i hele Asien samt lidt i USA og Nordeuropa. Lige fra dag et blev han kraftigt betaget af Sydøstasien, de pragtfulde mennesker, den dejlige natur og ikke mindst den fantastiske historie og kultur, der findes i området. Brian har efter mere end 20 år som rejseleder en enorm viden om Sydøstasien, som er hans primære destination. Derudover er han rejseleder i USA og flere europæiske destinationer.

Brians motto er ” Vi skal ind under huden på kulturen”. Det motto lever han i den grad op til, når han giver vores gæster unikke informationer og historier, som man ikke kan læse sig til i diverse rejsebøger.

Rejseleder i følgende lande:

Irland, Norge, Skotland, England, Malta, Baltikum, Italien, USA, Kina, Borneo, Sydkorea, Japan, Sri Lanka, Vietnam, Thailand, Canada

Brian_Hansen_1

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!