Karen Louise Løvskov

Rejseekspert

Jeg har altid elsket at rejse, og selvom det mest var til Harzen i Tyskland som barn sammen med familien, så tog jeg revanche som voksen. Jeg startede i Europa, og sidenhen indtog jeg resten af verden sammen med min mand. Da jeg var 12 år gammel var min største drøm at komme til Maldiverne, og den drøm blev indfriet på min bryllupsrejse, hvor vi boede på et 5 stjernet luksus resort, nød fantastiske gourmet middage, og svømmede blandt revhajer og stingrays. Den tur vil jeg aldrig glemme, og jeg ynder stadig at bo luksuriøst, når jeg er ude at rejse, men jeg holder lige så meget af at bo autentisk i et lille telt midt i regnskoven, mens aberne leger i vandløbet og driller en leguan på jagt efter mad. Det er nemlig oplevelserne der tæller, og jeg foretrækker at opleve dyrene i naturen på dyrenes præmisser.

Jeg har en stor kærlighed til USA og ikke mindst New York, hvor jeg har boet og arbejdet som fotografassistent i 3 måneder. Det er en vild og pulserende by, der aldrig sover. Der er noget for enhver smag, hvad end man ønsker at indtage gourmet scenen, fange en musical på Broadway, besøge frihedsgudinden på Liberty Island eller gå shop-amok på fifth Avenue.

Udover New York, har jeg rejst rundt i New England området, i Californien og nationalparkerne på den klassiske rute, samt i staterne Texas og Louisiana. Mit yndlings USA i øjeblikket må være børnevenlige Florida, der har så meget at byde på, og især Sanibel Island har jeg tabt mit hjerte til. På øen må der ikke bygges bygninger højere end palmerne, så her er der en hyggelig sommerhus stemning, og jeg kan bruge timer på at kigge på muslingeskaller og konkylier, der er drevet op på stranden, mens jeg nyder den smukke solnedgang over den Mexicanske Golf.
Jeg har rejst i følgende lande udover Europa og USA: Mexico, Belize, Guatemala, Maldiverne, Sri Lanka, Laos, Vietnam, Cambodia, Singapore, Indonesien og Fransk Polynesien. Jeg har arbejdet med at sende gæster ud i den store verden på uforglemmelige eventyr siden 2005, og jeg glæder mig til at sende dig på dit næste eventyr til USA.

  +45 87 12 66 03

Karen_Louise_L_vskov

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!