Karin Hansen

Rejseleder

Karin er rejseleder på rundrejsen i Schweiz, hvor du kan opleve landets storslåede natur. Hvis du har lyst, kan du sammen med Karin komme på spændende vandreture i smukke omgivelser med alperne i baggrunden.

 

Karin siger selv følgende:

Jeg har været rejseleder på turene 'Alpelandet' og 'Verdens Smukkeste Togrejse' siden 2010.
Som ung boede jeg i Schweiz i 7 år. Schweiz er lidt som mit andet hjemland. Det er et fantastisk land med en smuk og betagende natur, imponerende bjerge, hvor små bække risler ned, og hvor floder og søer pryder landskabet. Der er fantastisk flora, vandfald, søde og rare mennesker og rigtig mange traditioner.
Jeg besøger Schweiz ofte – hver vinter på skiferie sammen med bekendte og om sommeren på vandreture og ekskursioner med venner.
Graubünden i den syd-østlige del af Schweiz er mit foretrukne feriested. Her finder man dejlig fred og ro, og man kan nyde naturen samt høre på køerne, der stille og fredeligt går rundt med deres koklokker og gumler, så vi kan få noget dejligt alpeost og god chokolade!
Når jeg ikke er på ture i Schweiz, arbejder jeg som turistfører i Danmark, hvor jeg har mange gæster fra Schweiz.

 

Rejseleder i følgende lande:

Schweiz

Karin_hansen

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!