Karin Schütte

Rejseleder

Karin har boet 35 år i Oaxaca, Mexico, med sin mexicanske mand. Karin er uddannet fra Universitetet i Mexico City og har siden 1998 arbejdet som rejseleder i bl.a. Mexico, Peru, USA, Cuba og flere lande i Sydamerika. Som rejseleder i Mexico glæder Karin sig altid til at få de rejsende til at “opdage Mexico”, som europæerne gjorde det for 500 år siden. Karin brænder især for at formidle landets spændende historie, kultur og natur, og hun elsker at give sine gæster en autentisk oplevelse, hvad enten det er på små lokale restauranter, markedspladser eller hos lokale kunsthåndværkere.

Ud over den store passion for sit hjemland, Mexico, har også Cuba en stor plads i Karin hjerte. Her er det ligeledes landets historie, der fascinerer, såvel som de smukke og særegne landskaber med de små bjerge, mogotes med lodrette slugter, flade sletter, dale og hvide sandstrande. ”Cuba er en fantastisk økologisk mosaik af stor rigdom og variation”.

 

Rejseleder i følgende lande:

Mexico, Peru, USA, Cuba og flere lande i Sydamerika

Karin_Sch_tte

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!