Albina Shuyska

Rejseleder

Albina blev født i Odessa, en by i Ukraine, hvor indbyggerne er kendt for deres sjove og lykkelige natur. Hun begyndte at rejse til Kaukasus allerede som barn og senere har hun ofte besøgt området under sit arbejde som ingeniør og projektleder, først for ukrainske og senere for danske virksomheder.

Albina har tilbragt halvdelen af sit liv i Danmark, hvor hun har arbejdet i store danske ingeniør-rådgivningsfirmaer. De fleste af hendes projekter har været i tidligere sovjetiske lande. Men hendes favorit region har altid været Kaukasus.

Hun vil med glæde fortælle om, hvad hun har været vidne til fra 1980'erne og frem til i dag. Om de turbulente begivenheder i disse år, den mangfoldige natur, den fantastiske madkultur, vin traditioner og frem for alt de gæstfrie og venlige mennesker.

Albina følger nøje med i de politiske begivenheder i regionen, elsker naturen og rejser. I sin fritid maler hun og hjælper på en plantage, hvor de dyrker de berømte danske juletræer, der faktisk stammer fra Georgien.

 

Rejseleder i følgende lande:

Armenien, Georgien

 

Albina

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!