Mexico i mayaernes fodspor

4,8 UD AF 5

Tag med til Mexico og oplev en utroligt rig kulturhistorie og en uforglemmelig natur

Inden spanierne ankom til Mexico i begyndelsen af 1500-tallet, var området en broget mosaik af højtstående kulturer, som skabte store velfungerende byer med fantastiske bygningsværker og udviklede både et skriftsprog og et talsystem. Du kommer på sporet af zapotekerne, mayaerne og aztekerne og tiden dengang, hvor præster ofrede mennesker til den guddommelige sol.

Rundrejsen går til imponerende pyramider og templer på højsletter, i regnskoven og på den billedskønne Yucatán-halvø med de bedst bevarede arkæologiske fund. Det er samtidig en rejse, hvor nutiden er meget nærværende, og i de kølige bjerge oplever du små indianerlandsbyer, hvor mayakulturen stadig lever i bedste velgående. Du kommer kort sagt vidt omkring i det kæmpe land, som du oplever på spændende besøg og på mange flotte køreture, hvor landskabet og det lokale liv ændrer sig i takt med, at vi bevæger os længere og længere gennem mayaernes gamle rige.

Fra kr. 25.995

Den endelige pris afhænger af de specifikke rejsedatoer, hotelværelse osv.

15 dage med dansk rejseleder

Vores rejseledere er passionerede eksperter med et hjerte, der banker for Mexico. De glæder sig til at dele deres store viden om landets historie, kultur og natur

Overnatning

Ophold i delt dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller

 • Du får Mexicos største arkæologiske fund at se
 • Du oplever de imponerende pyramider og det eksotisk dyreliv i regnskoven
 • Du får to overnatninger i Palenque og får god tid til at fordybe dig i den spændende historie
 • På Yucatán-halvøen oplever du den klassiske mayakultur
 • Du ser Diego Riveras murmalerier og Frida Kahlo-museet
Beskrivelsen af hvad der er på billedet - SEO
2.mexico..390x323
Farverige_skulls_Mexico_iStock-1094681636_333-270
Mexico_i_mayaernes_fodspor.Sk_rmbillede_2023-10-05_104338

Dagsprogram

Fold alle dage ud
Dag 1Ankomst til Mexico City

Afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City. Vi lander i et af verdens største bysamfund, hvor der bor omkring 25 mio. indbyggere, og det er samtidig det ældste bysamfund på den vestlige halvkugle. Aztekerne grundlagde byen Tenochtitlan i 1325 her, hvor Mexico City i dag ligger. Blot 100 år senere var den en blomstrende handelsby, og da spanierne ankom i 1519, var storbyen centrum i et mægtigt imperium. Vi bor de næste tre nætter i Mexico City.

 

 

Her bor du

Hotel Casa Blanca

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

2.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_1.555x450
Dag 2Byrundtur i Mexico City, Frida Kahlo-museet og Antropologisk Museum

I dag udforsker vi Mexico City, der er bygget oven på ruinerne af Tenochtitlan, aztekernes gamle hovedstad. Første stop er den centrale plads Zócalo, der er en af de største offentlige pladser i verden, og her finder de fleste demonstrationer og officielle parader sted. På pladsens nordside ligger Katedral Metropolitana, som er opført 1573-1813 og er den største kirkebygning i Latinamerika.

Vi fortsætter til Palacio Nacional, hvor man finder Diego Riveras berømte murmalerier. De stammer fra 1930’erne og er en god introduktion til Mexicos historie og det, vi skal opleve senere på rejsen. Dernæst følger vi den berømte boulevard Paseo de la Reforma. Boulevarden blev anlagt med europæiske boulevarder som forbillede under Maximillians korte regeringstid for at forbinde det gamle bytorv med kejserslottet ved Chapultepec.

Dernæst venter et spændende besøg på Frida Kahlo-museet, “Det blå hus”. Frida Kahlo boede hele sit liv i dette hus og det står stort set som da hun døde i 1954. Hun blev født her, trådte sine barnesko her, boede her med sin mand, Diego Rivera, og døde også i huset. Ud over Frida Kahlos kunst og personlige ejendele indeholder museet en stor samling af mexicansk folkekunst og antikviteter. Sidste stop på byturen bliver ved Antropologisk Museum. Det er et af verdens absolut bedste museer – både på grund af de imponerende samlinger og på grund af den enestående indretning. Der bliver god tid at udforske museet, inden vi vender tilbage til hotellet.

 

 

Her bor du

Hotel Casa Blanca

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

25.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_2.555x450
10.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_2.270x333
Dag 3De tre kulturers plads, pilgrimskirken Basilica de Guadalupe og tempelbyen Teotihuacán

Vi kører ud af storbyen og starter med at se Plaza de Tlateloco eller ”De tre kulturers plads”. Pladsens navn skyldes, at her mødes tre kulturer: Der ligger aztekiske ruiner, en spansk kirke fra kolonitiden og et moderne højhus.

Næste interessante oplevelse er Basilica de Guadalupe, som millioner af pilgrimme valfarter til. Basilikaen ligger for foden af Tepeyac-bjerget, hvor der tidligere lå en aztekisk helligdom, og ifølge den katolske kirkes overlevering var det her, at Jomfruen af Guadalupe viste sig for den indianske hyrde Juan Diego i 1531, hvorefter et portræt af hende mirakuløst blev afbilledet på Juan Diegos kappe. I dag ligger her også en ny basilika, da den gamle synker faretruende.

Vi kører derefter videre til højsletten med den aztekiske by Teotihuacan, og her skal vi studere de mange prægtige templer og pyramider. Byen havde sin storhedstid mellem år 450-650 e.Kr., og det er tankevækkende, at byen sandsynligvis på det tidspunkt har været den største i verden. Dengang ofrede præsterne til den mægtige solgud, og Solens Pyramide, som vi ser her, er verdens tredjestørste. Herfra er der en berusende udsigt over pyramider, templer, sletter og bjerge. Efter en oplevelsesrig dag kører vi tilbage til Mexico City.

 

 

Her bor du

Hotel Casa Blanca

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad   Aftensmad

29.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_3.555x450
5.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_3.270x333
Dag 4Naturoplevelser og zapoteker-kultur i Oaxaca

I dag kan vi læne os tilbage i bussens komfortable sæder og nyde synet af Mexicos landskaber og byer glide forbi gennem bussens panoramavinduer. Vi sætter nemlig kursen sydpå til den charmerende koloniby Oaxaca, der ligger i 1.545 m højde. Køreturen strækker sig 8-9 timer, alt imens vi nyder udsigterne, hygger og snakker og hører rejselederen fortælle om de mange oplevelser, der venter os – vi gør selvfølgelig stop på turen. Køreturen tager os gennem delstaten Puebla, der også kaldes for Mexico Citys spisekammer. Det er nemlig her, at store dele af de grøntsager og landbrugsvarer, der sælges på det store marked i Mexico City, dyrkes. Tillader vejret det, får vi ikke kun udsyn til landbrugsmarkerne, men også til to knejsende vulkaner, der tårner op over landskabet.

Vi når frem til Oaxaca, der er omkranset af Madre de Sul-bjergene og har et behageligt klima. Der er mange etniske grupper i byen, hvilket giver byen en særlig atmosfære. Oaxaca var en overgang centrum for mixtekernes og zapotekernes civilisation. Efter den spanske erobring af Oaxaca i år 1533 skiftede byens arkitektur, og der er mange velbevarede huse i spansk kolonistil. På trods af den spanske indflydelse, har byen alligevel formået at bevare sin indianske charme. Vi bor her de næste to nætter.

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express Oaxaca-Centro Historico

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

28.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_4.555x450
6.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_4.270x333
Dag 5Udflugt til zapotekernes hellige tempelbjerg Monte Albán og byrundtur i Oaxaca

Efter morgenmaden tager vi på en rejse tilbage i tiden og kører til zapotekernes hellige tempelbjerg Monte Albán lidt uden for byen. Det var her, de tidlige zapotekere udviklede en stor civilisation flere århundreder før vores tidsregning, og vi ser det betydningsfulde arkæologiske område, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Ruinerne ligger på et langstrakt højdedrag 400 m over Oaxaca-dalen på et plateau, der er planeret ved menneskekraft. Man mener, at plateauet blev skabt år 500-200 før vores tidsregning, og at zapoteker-kulturen var på sit højeste i årene 300-700. Vi går på opdagelse i området og ser bl.a. den centrale pyramide, observatoriet, boldbanen og Dansernes Tempel med dansefrisen, som består af en række stenrelieffer. Sidst på dagen er vi tilbage i Oaxaca.

Om eftermiddagen koncentrerer vi os om oplevelser i Oaxaca. Vi spadserer gennem byens gamle koloniområde og kommer bl.a. til kirken Santo Domingo, som er et meget fint eksempel på barokarkitektur. Vi besøger også det spændende kulturhistoriske museum, der er beliggende i et velbevaret kloster fra 1500-tallet. Her kan man blive klogere på områdets og byens historie, og især blive imponeret af den smukke gravskat fundet i Monte Albán, der bl.a. består af et kranie belagt med turkis og juvelbelagte guldsmykker. Der vil også være tid til at se det travle, lokale marked og opleve atmosfæren på pladsen i byens hjerte. 

 

 

Her bor du

Holiday Inn Express Oaxaca-Centro Historico

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Monte-alban
Monte-alban-ruinerne
Dag 6Verdens mest omfangsrige træ, Teotitlan med lokalt håndværk og besøg i ruinbyen Mitla

Vi sætter kursen mod Tehuantepec, hvor vi kan glæde os til 250 kilometers kørsel, der tager os gennem Mexicos bjerge – med skønne udsigter som følgesvend. Undervejs på turen venter flere spændende oplevelser. Vi stopper og ser verdens mest omfangsrige træ i Santa Maria del Tule ved navn Montezuma-cypressen, der måler 54 m i diameter og menes at være 2-3.000 år gammelt.

Efter besøget ved det enorme træ gør vi stop i landsbyen Teotitlan, hvor over 100 familier alle fremstiller samme kunsthåndværk – smukke, håndvævede uldtæpper. Vi beundrer tæpperne og ser processen med den prehispaniske farvningsmetode og vævning.

Vi besøger også ruinbyen Mitla i Tlacolula-dalen. Mitla var som Monte Albán en af zapotekernes vigtige byer, men den har også været under mixtetisk dominans. Patio de los Mosaicos med et stort mosaikrelief er en af oplevelserne her. Vi nyder også en smagning af Mexicos berømte nationalbrændevin Mezcal og spiser en dejlig frokost med lokale retter, inden vores tur går videre gennem Madre del Sur-bjergkædens formidable landskaber. Vi når til Tehuantepec, hvor vi overnatter.

 

 

Her bor du

Hotel Best Western Calli

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Design_uden_navn_3_
4.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_6.270x333
Dag 7Sejltur i Sumidero-kløften og ankomst til bjergbyen San Cristobal

Vi kører til en af de mest spændende byer i det sydlige Mexico – San Cristobal i delstaten Chiapas, der overrasker med flot natur, interessante fortidsminder og indiansk kultur. Og med et par timers kørsel har vi god mulighed for at nyde, hvordan lanskabet og livet veksler, efterhånden som vi bevæger tættere og tættere på dagens slutmål San Cristobal. San Cristobal er den ældste spanske by i Chiapas, og kun én vej fører hertil, og den går fra Tuxtia Gutierrez – først gennem et tropisk område, og derefter i højderne til kølig bjergluft og gennem fyrreskovene, der omgiver San Cristobal. 

På vores vej mod  San Cristobal venter os maleriske naturoplevelser. Over middag gør vi nemlig holdt ved den 14 km lange Sumidero-kløft – og her skifter vi for en stund bussen ud med båd. Vi skal nemlig på en bjergtagende flot sejltur på Grijalva-floden, der har formet kløften gennem millioner af år. Sumidero-kløften anses for at være et af Mellemamerikas mest fascinerende naturfænomener. På de stejle klippevægge breder vegetationen sig vildt, og vi kan se klippehuler, der gemmer sig i klippevæggene. Hold også øjnene på stilke, for kløften er hjem for et spændende dyreliv med aber, krokodiller og mange fugle.

Efter sejlturen kører vi den sidste times tid, inden vi når dagens slutmål, San Cristobal. Vi overnatter to nætter i San Cristobal.

 

 

Her bor du

Hotel Diego de Mazariegos

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

1.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_7.555x450
30.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_7.270x333
Dag 8Byrundtur i San Cristobal og besøg i indianerlandsbyer

Vi bruger formiddagen i San Cristobal. Bjergbyen er flot beliggende i 2.200 meters højde, hvilket giver sol og varme om dagen og kølige nætter. San Cristobal er kendt for sine ravfund, og dygtige kunstnere skaber fine smykker med sølv, jadesten og lokale træsorter. På vores tur gennem byens gader og stræder springer flotte farverige tekstiler os i øjnene, og hyggelige restauranter og caféer giver atmosfære. Måske er vores næsebor endda heldige at fange duften af friskbrygget kaffe – Chiapas-regionen er nemlig kendt for sin særlige højlandskaffe.

Vi ser også katedralen på byens centrale plads og Templo de Santo Domingo med den lyserøde facade og det flotte barokinteriør. Foran kirken er der et brugskunstmarked, hvor de lokale indianere kommer for at sælge deres varer. Vi besøger også huset, hvor den danske arkæolog Frans Blom sammen med sin kone forskede i mayakulturen. De navngav det røde og gule hus Na Bolom, der oversat betyder Jaguarens hus, men er samtidig også et lille ordspil, da Bloms efternavn ligner Bolom, altså ordet for jaguar.

Efter besøget kører vi op i højlandet til tzotzil-indianernes landsbyer San Juan Chamula og Zinacantan. Indianerne nedstammer fra maya-folket og har bibeholdt nogle af deres skikke. Vi ser den smukke hvide kirke i San Juan Chamula, hvor katolske og ældgamle mayaritualer mødes – og med sine levende lys, røgelse og bedende kirkegængere gør den et stort indtryk.

 

 

Her bor du

Hotel Diego de Mazariegos

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

8.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_8.555x450
22.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_8.270x333
Dag 9Naturoplevelser og til mayabyen Palenque

Vi siger farvel til San Cristobal og kører videre nordpå til Palenque, der er nabo til de storslåede ruiner af maya-byen af samme navn. Vores køretur mod Palenque tager os 220 km gennem bjergtagende flotte landskaber af bugtende bjerge, skønne udsigter, sving og bump, der bringer os helt tæt på Mexicos tinder. Undervejs gør vi stop ved det smukke vandfald Agua Azul, hvor vi spadserer op til de brusende vandmasser og nyder en frokost. Lidt senere på turen gør vi stop ved endnu et vandfald, Misol Ha, inden vi når Palenque. 

Det gamle Palenque havde sin storhedstid mellem år 500 og 700, hvor byen dominerede et stort område ved Usumacinta-floden. Det var sandsynligvis det frugtbare lavland ved Usumacinta-floden, der gav indbyggerne i Palenque de resurser, der gjorde det muligt at konstruere denne ekstraordinære by. 

Vi overnatter i Palenque.

 

 

Her bor du

Hotel Villa Mercedes Palenque

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

Regnskov_ved_Palenque_1474880333
Dag 10Maya-ruiner i regnskoven – Inskriptionernes Tempel og Soltemplet

I dag skal vi på opdagelse i den antikke maya-by Palenque, der regnes for højdepunktet i den senklassiske maya-kultur. Når man ser ruinerne midt i den tropiske regnskov, fornemmes det tydeligt, at de er skabt af en kultur med store evner indenfor astronomi og arkitektur. I området ligger der mere end 500 bygninger, og kun få er udgravet.

Vi ser Inskriptionernes Tempel med de mange relieffer og hieroglyfindskrifter, hvorfra en forseglet gang fører til et gravkammer 20 m under jorden i centrum af pyramiden. Her ligger kong Pakals skelet i en sarkofag med ansigtet dækket af en maske af jademosaik. Gravmælet, der ligner dem i de egyptiske pyramider, har affødt spekulation om en sammenhæng mellem kulturerne.

Vi oplever også Soltemplet og Paladset og får et interessant indblik i den fascinerende maya-kultur. I regnskoven ved byen vokser der mahogni- og cedertræer, og der er et rigt dyreliv med bl.a. tukaner, sjældne aber, tapirer, hjorte, guacamayaer og ikke mindst den sjældne søko. Turen gennem regnskoven byder på et rigtigt jungleeventyr, når vi går langs de små snørklede stier, passerer sprudlende vandfald og kommer helt tæt på det vilde dyreliv.

Efter vandreturen gennem regnskoven vil der om eftermiddagen være tid på egen hånd. Her har du mulighed for at tage på opdagelse i Palenque eller slappe af ved hotellets pool.

 

Her bor du

Hotel Villa Mercedes Palenque

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

3.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_10.555x450
Dag 11Strandtur og den hyggelige havneby Campeche

Vi forlader den frodige natur ved Palenque og kører videre til havnebyen Campeche på den flade Yucatán-halvø. Der venter os 6-timers køretur, hvor vi drøner af sted mod Yucatáns utrolige arkæologiske fund, mens rejselederen fortæller om de oplevelser, vi har i vente. Her på halvøen udvikledes den klassiske maya-kultur, som du kan se rester af i form af utallige ruinbyer. Campeche er beliggende ud til Den Mexicanske Golf, og undervejs på køreturen gør vi et stop på en af de smukke strande. Her har vi mulighed for at få en forfriskende dukkert i havet, gå en tur i vandkanten eller nyde solen og den lette havbrise, inden vi efter et par timer kører det sidste stykke til Campeche.

Den hyggelige havneby blev opført af spanierne tilbage i midten af 1500-tallet. Dengang var det en af de vigtigste spanske handelsstationer i Mexico. Campeche har også en rig pirathistorie, da byen var et skatkammer for pirater, som gennem tiden flere gange angreb og plyndrede den velhavende handelsby. Byens mange historiske bygninger, fæstningsværker og pittoreske gader vidner om en broget historie, og det var også her i byen spanierne i 1517 gik i land.

 

Her bor du

Hotel Plaza Campeche

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

17.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_11.555x450
26.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_11.270x333
Dag 12Mayaernes vigtige by Uxmal og sightseeing i Merida

Vi tager hul på en dag med oplevelser på Yucatán-halvøen. Vi kører fra Campeche og når ruinbyen Uxmal cirka to timer senere. Uxmal som var en betydningsfuld maya-by i den senklassiske periode. Det var Frans Blom, der kortlagde byen, og han gjorde flere vigtige fund, som bekræftede, at der her var tale om en af mayaernes vigtigste byer. Der er god tid til at fordybe sig i det store ruinområde, og vi ser bl.a. Troldmandens Pyramide og Skildpaddehuset, hvor der er dekorationer med skildpadder, som maya-folket forbandt med regnguden Chac. Inden vi kører til Merida, ser vi Maske Paladset ved Kabah med de mere end 200 masker af Chac. I Merida, hovedstaden i delstaten Yucatán, ser vi bl.a. den livlige boulevard Paseo Montejo, den store bypark og nyder de gamle bygninger med de farvefarvestrålende facader. 

 

 

Her bor du

Hotel El Conquistador

LÆS MERE OM HOTELLET →

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

13.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_12.555x450
Dag 13Den berømte pyramide i den gamle mayaby Chichen Itza

Denne dag skal vi besøge endnu en af de interessante maya-byer på Yucatán-halvøen – Chichen Itza – der er den bedst bevarede på halvøen. Vi når Chichen Itza efter cirka to timers kørsel, og her venter historiens sus på at få greb i os. Stedet blev beboet omkring år 1000 f. Kr. og udviklede sig fra år 250 til et økonomisk, politisk, kulturelt og religiøst magtcentrum.

Tæt jungle omkranser det historiske sted, og Kukulcán-pyramidens højde og geometriske form dominerer området. Pyramiden, som er en maya-kalender bygget i sten, er et vidnesbyrd om mayaernes kunnen og deres viden om matematik og astronomi.

Efter besøget i Chichen Itza fortsættes videre til hotellet i nærheden. Her ved denne fantastiske beliggenhed har vi sidste nat og kan fordøje de mange indtryk, som vi har fået på rejsen.

 

Her bor du

Hotel Villas Arqueologicas Chichen Itza  

LÆS MERE OM HOTELLET →

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

24.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_13.555x450
Dag 14Afrejse fra Mexico

Formiddagen er fri til at nyde hotellet og få de sidste indtryk af Mexico, inden vi om eftermiddagen kører cirka 3 timer til lufthavnen, mens vi på vejen nyder de sidste glimt af Mexico og mindes vores mange gode oplevelser. Vi flyver hjem til Danmark.

 

Måltider inkluderet

Morgenmad

 

20.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_14.555x450
Dag 15Ankomst til Danmark

Efter 15 dages eventyr er der igen dansk jord under fødderne.

 

27.mexico.mexico-i-mayaernes-fodspor.Dag_13-16.555x450

Afrejsedatoer

Afrejse dato
Varighed
Pris pr. person
Rejseleder
Afrejse fra
06. november 2024
Varighed15 dage
25.995 kr. pr. person
RejselederKarin Schütte
Afrejse fraKøbenhavn, Billund, Aalborg
Afrejse fra København
Afrejse fra Billund
Afrejse fra Aalborg+ 1.250 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra Billund+ 4.995 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
Afrejse fra Aalborg+ 6.245 kr. pr personKontakt os på
70 22 66 00
[email protected]
22. januar 2025
Varighed15 dage
26.995 kr. pr. person
RejselederKarin Schütte
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Billund
12. februar 2025
Varighed15 dage
26.995 kr. pr. person
RejselederKarin Schütte
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Billund
05. marts 2025
Varighed15 dage
25.995 kr. pr. person
RejselederKarin Schütte
Afrejse fraKøbenhavn, Billund
Afrejse fra København
Afrejse fra Billund
05. november 2025
Varighed15 dage
26.995 kr. pr. person
Rejseleder
Afrejse fraKøbenhavn
Afrejse fra København
Farverige_flag_Mexico_iStock-1397023331_450-555
Mexicansk_mad_Oaxaca_iStock-1317012883_333-270
Gade_i_San_Cristobal_iStock-696470374_323-390_

Rejsen inkluderer

Med i rejsens pris

 • Flyrejse inkl. skatter og afgifter – se flytider og rejseplan under den pågældende afgang
 • Overnatning i dobbeltværelse på 3- og 4-stjernede hoteller, flere af dem i charmerende, mexicansk kolonitids-stil
 • 14 x morgenmad og 1 x aftensmad
 • Al transport og udflugter jf. program
 • Alle entréer (værdi ca. kr. 700)
 • Antropologisk Museum og Frida Kahlo museum i Mexico City
 • Besøg ved de berømte pyramider ved Teotihuacan
 • Udflugt til det arkæologiske område ved Monte Albán
 • Sejltur ad Grijalva-floden gennem den smukke Sumidero-kløft
 • Besøg ved det berømte arkæologiske tempelområde i Palanque
 • Kalkucán-pyramiden i Chichen-Itza
 • Dansktalende rejseleder

Tillæg pr. person

 • Enkeltværelsestillæg kr. 4.525
 • Ved afrejse fra Aalborg. Kontakt os for pris
 • Administrationsgebyr kr. 125

Mød din rejseleder

NÅR REJSEN GÅR TIL MEXICO

Få styr på pas, visum, vaccinationer, klima & valuta

Når du tager afsted på en rundrejse til Mexico med dansk rejseleder, er der nogle praktiske oplysninger, som du skal have styr på både før, under og efter rejsen. Nedenfor finder du et overblik over al den relevante praktiske information såsom pas- og visumregler, lokale skikke og gode råd til din rejse i Mexico.

 

Dansk_pas
Globus

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!