Eventyrlige rundrejser

Med dansk rejseleder til hele verden

Rundrejser med dansk rejseleder er den perfekte rejseform for dig, der gerne vil opleve lidt mere på rejsen. 

At rejse er at opleve – og når du rejser med os på en rundrejse, får du rig mulighed for at opleve. Vi er specialister i rundrejser med dansk rejseleder, og med mere end 30 års erfaring ved vi, hvordan du sikres den perfekte rundrejse.

Rejselederen sørger for alt det praktiske og øser ud af sin store viden. Dit rejseeventyr får en ekstra dimension sammen med en af vores kompetente og passionerede rejseledere, da de kender landet og de lokale forhold indgående. Vores rejseledere er specialister og har stor faglig viden inden for hver deres felt, og de er samtidig dygtige formidlere af deres store viden om historie, kultur og natur, ligesom de sætter en ære i at yde den bedste service.

At opleve et land og lære det indgående at kende er ofte kun noget du kan gøre, hvis du har flere måneder til rådighed. Det er netop derfor, at en rundrejse med dansk rejseleder er en god løsning, da man på komprimeret tid kan få opfyldt sin eventyrlyst og dykke ned under førstehåndsindtrykkene , så man kan få en fornemmelse af et lands særegne sjæl. Vi kender landene, vi har lokale kontakter og bruger kun de bedste danske rejseledere – og derfor kan vi sammensætte en rundrejse, der både kommer forbi de store seværdigheder og de mere ufarbare egne, som man ikke bare sådan lige kan arrangere selv.

Det at møde lokalbefolkningen på en meningsfuld måde er også en stor del af at forstå et land – derfor indgår der på de fleste af vores rundrejser lokalbesøg, hvor du får indblik i dagligdagen for indbyggerne. Det kan være på en kaffeplantage i Costa Rica, frokostbesøg hos en albansk familie eller et møde med etniske minoriteter i Nordvietnam.

 

Hmong_woman_506911251_380-500
Abe_158446118_333-270

Populære rundrejser med dansk rejseleder

 

Bliv forelsket i en af vores spændende destinationer

Rundrejser for enhver rejselyst

 

Sicilien_iStock-1125987368_450-555
Toronto_skyline_iStock-626545182_333-270
Portvin_iStock-610543724_323-390

Fællesskab og frihed

På en rundrejse med dansk rejseleder er der også det sociale aspekt, hvor du sammen med ligesindede rejsedeltagere kan udveksle oplevelser og erfaringer ved hyggelige fællesmåltider efter en oplevelsesrig dag. Og det er ikke et særsyn, at rejsedeltagere ”klikker” så godt, at de efterfølgende begynder at rejse sammen eller mødes igen tilbage i Danmark.

På en rundrejse er de fleste måltider oftest inkluderet, men flere rejsende er begyndt at efterspørge plads i programmet, så der er tid til at gøre sig sine egne erfaringer. Så selvom du er på en rundrejse med en gruppe, kan du stadigvæk nyde friheden af selv at opleve. Samtidig har du trygheden ved at have en dansk rejseleder med på sidelinjen, der står til rådighed med gode tips og idéer, og som kan være behjælpelig med planlægning af ekstra aktiviteter.

Hvorfor skal du rejse med Risskov Rejser?

Det er din rejse – og vores passion at arrangere den. Rundrejser med dansk rejseleder er vores speciale. Du skal derfor vælge en rundrejse med Risskov Rejser fordi:

  • Vi krydrer de største seværdigheder med overraskende, lokale oplevelser
  • Vi er kendt for indholdsrige rundrejser med meget inkluderet
  • Vores gode jyske købmandsskab sikrer dig høj kvalitet til en attraktiv pris
  • Vores erfarne og passionerede rejseledere brænder for at dele ud af deres store viden
  • Vi leverer en tryg, veltilrettelagt og uforglemmelig rejseoplevelse
  • Vi har et stort udvalg af rundrejser til hele verden


Det er din rejse – og vores passion at arrangere den.

Mullion_Cove_Cornwall_164025122_450-555
Marked_Krydderier_iStock-1463115424_333-270
Derfor er det en god idé at rejse til Australien i den danske sommer
Hvornår skal man rejse til Australien?
Ny test bare fordi
New York: Din bucketlist til oplevelser og seværdigheder

Tilmeld dig vores
nyhedsbrev

Få inspiration, tilbud og invitationer til rejseevents

Bliv opdateret med de bedste tilbud, nye rejsemål, invitationer til gratis rejseforedrag, rejsetips og spændende indhold fra vores rejseblog.

Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om ugen – og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vi ses i din indbakke!